Zeynep Çamcı evlendi!

Zeynep Çamcı evlendi!

MAGAZİN Haberleri

En son Beni Böyle Sev dizisinde rol alan Zeynep Çamcı Serhat Bayram ile nikah masasına oturdu.

Ünlü oyuncu Zeynep Çamcı bir süredir birlikte olduğu fotoğrafçı Serhat Bayram ile evlendi. Bu özel günlerinde Çamcı ve Serhat Bayram'ı yakın dostları yalnız bırakmadı. Çok sayıda ünü ismin katıldığı törenden renkli kareler sosyal medyadan paylaşıldı.
ZEYNEP nbsp;ÇAMCI KİMDİR?
Zeynep Çamcı (d. 11 Aralık 1986, Bodrum, Muğla), Türk oyuncu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Recep İvedik 3 filmi ile tanındı. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden, aynı sezon sonunda ayrıldı. Düşük reyting sebebiyle [kaynak belirtilmeli] yayından kaldırılan Emir'in Yolu dizisinden sonra TRT1'e transfer oldu. Beni Böyle Sev dizisinde halen başrol oynuyor. Son olarak oynadığı Meryem filmiyle 50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Yakinda Beni Böyle Sev dizisinde aysem olarak devam edecek 2020ye kadar sürecek herkesin cok sevdigi dizi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...