Zeynep Bastık evleniyor mu? ‘Tarih belli oldu’ iddiası kafaları karıştırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:
Zeynep Bastık evleniyor mu? ‘Tarih belli oldu’ iddiası kafaları karıştırdı

MAGAZİN Haberleri  / Sabah

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın erkek arkadaşı Ali Can Ayyıldız ile evleneceği iddia edildi. Çiftin düğün organizasyonunu gizlilik içinde yürüttüğü öne sürüldü.

Son dönemin en çok konuşulan şarkıcılarından Zeynep Bastık ile ilgili iddia magazin dünyasında en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Bastık’ın Cuma günü sürpriz bir düğünle ikinci kez gelin olacağı iddia edildi. 

GEÇTİĞİMİZ YIL BOŞANDI

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ile menajer Tolga Akış 2021 yılında nikah masasına oturmuştu. Anlaşmazlık yaşayan çift, evliliklerinde bir yıl dolmadan boşanma kararı aldı. Ayrılık haberleri yayılan ikili, Temmuz 2022’de anlaşmalı olarak tek celsede evliliklerini noktaladı.

Katıldığı bir programda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Zeynep Bastık, Tolga Akış ile eş olmayı beceremediklerini söyledi. Bastık açıklamasında “Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik. Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti. Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık” ifadelerine yer vermişti.

GÖNLÜNÜ ALİ CAN AYYILDIZ’A KAPTIRDI

Şarkıcı Zeynep Bastık, boşanmasının ardından gönlünü işletmeci Ali Can Ayyıldız’a kaptırmıştı. Çift, Bastık’ın doğum gününde verdikleri pozları sosyal medya hesaplarından paylaşarak ilişkilerini ilan etmişti.

Zeynep Bastık evleniyor mu? ‘Tarih belli oldu’ iddiası kafaları karıştırdı

BU CUMA ROMAN DÜĞÜNÜYLE EVLENİYORLAR

Ünlü isim hakkında magazin dünyasında çok konuşulan bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddialarda Zeynep Bastık’ın ikinci kez nikah masasına oturacağı öne sürüldü.

Sabah'ın haberine göre, Zeynep Bastık ile erkek arkadaşı Ali Can Ayyıldız bu Cuma evleniyor. Düğünün mekanı ise Şişli'de bir düğün salonu. Ayyıldız, Bastık ile evlenmek için bir Roman düğünü organize etmiş. ‘Parti yapıyorum’ diye davet ettiği dostlarından da Roman konseptine uygun giyinmelerini rica etmiş.

Zeynep Bastık evleniyor mu? ‘Tarih belli oldu’ iddiası kafaları karıştırdı

Zeynep Bastık, 30. doğum gününü de bir Roman eğlencesi ile kutlamıştı. Kobra Murat’ın sahneye çıktığı gecede Bastık ile Ayyıldız doyasıya eğlenmişti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...