Zehra Çilingiroğlu'nun cezaları bitmiyor!

Zehra Çilingiroğlu'nun cezaları bitmiyor!

MAGAZİN Haberleri

Kaya Çilingiroğlu kızı Zehra'yı cezalandırarak, 'Seneye araba alacaktım, vazgeçtim' dedi. 17 yaşındaki Zehra'nın ilk cezası değil bu...

Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra'ya verdiği cezaların ardı arkası kesilmiyor. Annesi Hülya Avşar'ın Ayvalık'ta olmasını fırsat bilerek Nişantaşı'nda bir kulüpte sabaha kadar eğlenen Zehra'ya yine ceza yağdı. Önceki gün telefonla görüştüğüm Çilingiroğlu 'izinsiz eğlencenin' cezasını şöyle sıraladı: "Annesi şehir dışındayken Zehra artık ben de kalacak. Seneye araba alacaktım bu olay yüzünden vazgeçtim. Hülya da Zehra'nın dışarıya çıktığını haber vermeyen evdeki kadınla yolları ayıracak."


Vatan'dan Gülşen Yüksel, Zehra Çilingiroğlu'nun daha önce aldığı cezaları yazdı. İşte o yazı; nbsp;
nbsp;Birçok genç gibi 17 yaşındaki Zehra da sınırları zorlamayı seviyor. Tanıyanlar iyi bilir Kaya Çilingiroğlu sevecen ama sert adamdır. Gerektiğinde ailede patronun kim olduğunu göstermekten çekinmez. Hal böyle olunca Zehra'nın gözünün yaşına bakmıyor. Zaten bu ilk hatası, babasından da aldığı ilk ceza değil. Daha önce;
nbsp;
- İstinyepark AVM'de bir kız arkadaşıyla saç saça baş başa kavga etti. Bir süre alışveriş merkezlerine gitmesi yasaklandı.
nbsp;
- Gezi Parkı eylemlerine katıldığı ortaya çıkınca baba Çilingiroğlu "Kızıma çok kızdım gereken cezayı verdim" dedi.
nbsp;
- Sigara içerken objektiflere takıldı. Çok istediği bir hediyeden oldu. Hatta babası "Annesinin muhalefetine karşılık seneye o hediyeyi alacaktım ama bu olaydan sonra almıyorum" diye konuştu.
nbsp;
- Etiler'de bir kafede eski sevgilisini yeni kız arkadaşıyla otururken görünce sinirlerine hakim olamadı. Masada duran demliği üzerlerine fırlatarak mahkemelik oldu. Yaşanan bu olay sonrası babası "Zehra artık tek başına dışarıya çıkamayacak" dedi.
nbsp;
Ergenlik döneminde ben de az ceza almadım. Hangimiz o yaşlarda anne babalarımızla sorunlar yaşamadık ki. O dönemde rahat bırakmadıkları için çok kızardım. Ama şimdi düşününce ben de onlar gibi yapardım. Zehra'nın da ilerde farklı hissetmeyeceğinden eminim.
nbsp;
Alkol verilmedi
Kaya Çilingiroğlu'nun bir isyanı da kızı Zehra'nın sabah saat 05.00'e kadar eğlendiği Nişantaşı'ndaki Sess Bar isimli mekandı. Benim kızım 17 yaşında, alkollü mekana nasıl alırlar" diye tepkisini dile getirdi. Mekanın işletmecisi Nedim Binler'e bu soruyu sordum. İşte yanıtı: "Bizimle alakası yok. Gelmiş girmiş. İçeride 10 dakika durmuş, bir arkadaşına bakıp çıkmış. İçki de verilmemiş. Ben yoktum zaten, yurt dışındayım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...