Yüz felci geçiren Justin Bieber son sağlık durumunu paylaştı

Düzenleyen:
Yüz felci geçiren Justin Bieber son sağlık durumunu paylaştı

MAGAZİN Haberleri

28 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, Ramsay Hunt sendromu geçirdiğini, bundan dolayı yüzünün bir tarafının felç olduğunu açıklamıştı. Sağlık durumu hakkında gelişmeleri paylaşan Bieber, son durumuyla ilgili paylaşım yaparak “Her gün daha iyiye gidiyorum” dedi.

Grammy ödüllü Kanadalı şarkıcı Jutin Bieber sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla sevenlerini üzmüş, Ramsay Hunt Sendromu ile mücadele ettiğini belirtmişti. Bieber, hastalığının kulak ve yüzde bulunan sinirleri etkilediğini ve bu yüzden yüz felci geçirdiğini söylemişti.

“VÜCUDUM BANA YAVAŞLAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR”

Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yüzünün bir tarafını zar zor hareket ettirebildiğini göstererek rahatsızlığını "oldukça ciddi" olarak nitelendiren Bieber, “Şovları iptal ettiğim için hayal kırıklığına uğrayanlar var. Açıkçası şovlarımı fiziksel olarak gerçekleştiremem. Vücudum bana yavaşlamam gerektiğini söylüyor. Umarım beni anlarsınız çocuklar” açıklamasını yapmıştı.

“HER GÜN DAHA İYİYE GİDİYORUM”

Daha önce sevenlerinden dua isteyen ünlü şarkıcı Instagram hesabından sağlık durumu hakkında son durumu paylaştı. Bieber, açıklamasında “Nasıl hissettiğimi biraz paylaşmak istedim. Her gün daha iyiye gidiyorum. Tüm bu rahatsızlıklara rağmen beni tasarlayan ve beni tanıyanda teselli buldum. Bu bakış açısı, karşı karşıya olduğum bu korkunç fırtınada bana huzur verdi” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...