Yunan damatla ilk kare! DJ Sergio ile adı anılan Demet Özdemir’den fotoğraf geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yunan damatla ilk kare! DJ Sergio ile adı anılan Demet Özdemir’den fotoğraf geldi

MAGAZİN Haberleri

Oğuzhan Koç ile 8 aylık evliliğini birkaç ay önce noktalayan Demet Özdemir'in gönlünü Yunan DJ Sergio'ya kaptırdığı iddia edilmişti. İkiliden birlikte ilk kare geldi. Özdemir, paylaşımıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan Demet Özdemir ve Yunan DJ Sergio'dan ilk fotoğraf geldi. Güzel oyuncu Özdemir, erkek arkadaşıyla birlikte çekilen pozlarına Instagram’dan yer verdi.

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç geçtiğimiz sene ağustos ayında görkemli bir düğünle evlendi. Evliliklerinin ilk aylarında kriz yaşayan ikili, 8 aylık evliliklerini tek celsede noktaladı. 

SÜRPRİZ YAKINLAŞMADAN İLK KARE

Arkadaş kalmaya karar veren ikili, boşandıktan bir ay sonra sosyal medya hesaplarından birbiriyle olan fotoğrafları sildi. Ayrılığın ardından Yunanistan’a moral tatiline giden Özdemir’in gönlünü Yunan DJ Sergio çeldi. Yunanistan’dan ev alan ve bir süredir ülkede tatil yapan ünlü oyuncu katıldığı bir partide DJ Sergio ile yakınlaştı.

İkilinin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Çiftin mutlu birlikteliklerinden ilk kare Demet Özdemir’den geldi. Oyuncu, DJ Sergio ve arkadaşlarıyla çekilen bir kareyi 16.1 milyon takipçili Instagram hesabından paylaştı.

Yunan damatla ilk kare! DJ Sergio ile adı anılan Demet Özdemir’den fotoğraf geldi

İSTANBUL’A BİRLİKTE DÖNDÜLER

Yeni evi için kesenin ağzını açan Demet Özdemir’in mutluluktan şimdilerde ağzı kulaklarında. Yunanistan’ın tadını birlikte çıkartan çiftin İstanbul’a birlikte döndüğü de konuşulanlar arasında.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...