Youtube'da rekor kırdı

/ Kaynak: AA
Youtube'da rekor kırdı

MAGAZİN Haberleri  / AA

Güney Koreli ünlü şarkıcı PSY'nin rekorlar kıran ''Gangnam Style'' parçası YouTube'da ilk kez 2 milyar sınırını geçen video unvanına kavuştu.

Güney Koreli ünlü şarkıcı PSY'nin rekorlar kıran ''Gangnam Style'' parçasının videosunun, paylaşım sitesi YouTube'da 2 milyar defa izlendiği bildirildi. nbsp;YouTube'da ilk kez 2 milyar sınırını geçerek en çok izlenen video unvanına kavuşan şarkı, 2012 yılında dünya müzik listelerinde uzun süre ilk sırada yer almıştı. nbsp;Park Jae-Sang, bilinen adıyla 35 yaşındaki PSY'nin ''Gangnam Style'' şarkısı eşliğinde yaptığı ilginç dans figürleri ise her yaştan ve kesimden büyük beğeni almıştı. nbsp;PSY'yi 1 milyar kez izlenmeyle ''Baby'' isimli şarkısıyla Kanadalı pop şarkıcı Justin Bieber takip etti. PSY'nin Gentleman parçası ise 700 binde kaldı. nbsp;Minik Charlie Davies Carr'ın, ağabeyi Harry'nin parmağını ısırdığı ''Charlie bit my finger-Charlie parmağımı ısırdı'' videosu ise 711 milyon defa izlendi.
MAGAZİN
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...