Yorumlardan sonra harekete geçti! Afra Saraçoğlu herkese tek tek dava açıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yorumlardan sonra harekete geçti! Afra Saraçoğlu herkese tek tek dava açıyor

MAGAZİN Haberleri

Yalı Çapkını dizisinde rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile birlikte samimi görüntüleri çıkan Afra Saraçoğlu, yasal yollara başvurma kararı aldı. Ünlü oyuncu hakaret içerikli yorumlara suç duyurunda bulunacak.

Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in birlikteliği, çıktıkları Göcek tatili sırasında belgelendi. İkilinin fotoğrafları sosyal medyayı salladı. 

2018’de ‘İyi Oyun’ adlı filmin setinde tanışan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, o günden beri birlikteliğine devam ediyordu. Çift, 4 yıl sonra ayrılık kararı aldı. Saraçoğlu, ayrılık sonrası sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Birkaç gündür hakkımızda basında çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık” ifadelerini kullandı.

TATİLDE GÖRÜNTÜLENDİLER

Ayrılık sonrası aynı dizide rol alan Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun adı sık sık birlikte anılmaya başladı. İkili, Yalı Çapkını’nın final yapmasının ardından tatile çıktı. Çift, Göcek’te bir teknede görüntülendi. 

Yorumlardan sonra harekete geçti! Afra Saraçoğlu herkese tek tek dava açıyor

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Fotoğraflarla belgelenen ilişki, sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerin ardından adeta linç edilen Saraçoğlu, harekete geçti. Oyuncunun menajerlik şirketi, Instagram üzerinden yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Afra Saraçoğlu hakkında internet ve sosyal medya üzerinden hakaret içeren paylaşım yapan, kişilik haklarına saldırıda bulunan kişilerle alakalı savcılığa suç duyurusunda bulunulacak olup, haklarında yasal işlem başlatılacaktır. Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. Konunun takipçisi olduğumuzu tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...