Yonca Evcimik gençlik sırrını açıkladı

Yonca Evcimik gençlik sırrını açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Yıllara meydan okuyan Yonca Evcimik (51), geçtiğimiz gün bir estetik merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte genç kalmasının sırlarını açıkladı.

Kendisini ünlülerin estetik doktoru Dilek Avşar'a emanet eden Yonca Evcimik, Türkiye'de ilk kez uygulanan 3D lazer sistemli medikal bakım yaptırarak genç ve diri bir görünüme sahip olmanın en kısa ve kolay yolunu hayranlarıyla paylaştı. Estetiğe karşı olmadığını açıklayan Evcimik, bugüne kadar hiç estetik yaptırmadığını ancak eğer doktoru uygun görürse yaptırabileceğini de söyledi. Su içmenin öneminden bahseden Evcimik, cilt bakımında önemli teknolojileri Türkiye'ye getiren Doktor Dilek Avşar'ın 3D lazer sistemli medikal bakım uygulamasının da su bazlı olduğunu ve işlemin hemen ardından pırıl pırıl bir cilde sahip olunacağını belirtti.
Yonca Evcimik gençlik sırrını açıkladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...