Yokluk adasına giden Evrim Keklik korkudan ne yapacağını şaşırdı!

Düzenleyen:
Yokluk adasına giden Evrim Keklik korkudan ne yapacağını şaşırdı!

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star’da zorlu parkurlarda yarışan yarışmacılar bir yandan da ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veriyor. Issız adada cezalarını çeken yarışmacılar bazen ilginç anlar yaşaya biliyor. Son olarak yokluk adasına giden Evrim Keklik’in sadece küçük bir yatak alanı görmesiyle verdiği tepki herkesi şaşkına çevirdi. Kekliğin, "Tabut gibi, tövbe estağfurullah" demesi ise gündem oldu.

Survivor’daki hareketleri ve söylemleriyle sık sık gündeme gelen Evrim Keklik, bu haftanın ilk eleme adayı oldu. Yokluk adasına giden Evrim, karşılaştığı manzara karşısında şok geçirdi. 

“KORKUDAN AKLIMI YİTİRECEĞİM” 

Geceyi yokluk adasında geçiren Evrim, yatağını görünce "Tövbe estağfurullah" diyerek şaşkınlığı gizleyemedi. Korkudan ne yapacağını şaşıran Evrim, “La havle ve la kuvvete. Korkudan aklımı yitireceğim" diyen Evrim "Bu yokluk adasına herkesin gelmesi lazım" dedi.

Yokluk adasına giden Evrim Keklik korkudan ne yapacağını şaşırdı!

“BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM” 

Ada konseyinde Acun Ilıcalı "Bugünün biraz da şanssız yarışmacısı, zor bir gece geçirdi. Evrim'i dinlemek istiyorum" diyerek söz verdiği Evrim Keklik, şunları söyledi;

Daha öncesinde sürgüne gittim de sürgünle alakası yoktu. Yani direkt girdim içeriye böyle, ay ışı var her yer taş ortada tabiri caize tabutu andıran bir şey vardı. Onu gördüm, gördüğüm gibi geri kaçtım. 'Ben burada yatmam' dedim. Çok korkutucu bir şeydi benim adıma. Masraftan hiç kaçınmamışsınız. Ölçtüm, biçtim tam 4 karış genişliğinde küçülmeye gitmişiz. Sürgün adasındaki barakanın yerine musalla taşı gibi bir şey yapılmış oraya"

Yokluk adasına giden Evrim Keklik korkudan ne yapacağını şaşırdı!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...