Yoğun bakımdaki Killa Hakan’ın gençlik fotoğrafı ortaya çıktı! Azer Bülbül detayı kahretti

Düzenleyen:
Yoğun bakımdaki Killa Hakan’ın gençlik fotoğrafı ortaya çıktı! Azer Bülbül detayı kahretti

MAGAZİN Haberleri

Rap dünyasının tanınan isimlerinden olan ve Killa Hakan adıyla bilinen ünlü rapçi Hakan Durmuş’un yoğum bakımda tedavi gördüğü açıklandı. Sağlığıyla ilgili zor günler geçiren Durmuş'un gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı ortaya çıktı. Ölüm kalım savaşı veren Killa Hakan'ın fotoğrafındaki o detay yürek burktu.

Sosyal medyada dolanan 'Killa Hakan öldü mü' 'Killa Hakan sağlık durumu' gibi aramaların ardından sevenleri ünlü ismin nasıl olduğunu merak ederken, rapçi dostu Massaka sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevilen şarkıcının sağlık durumuna ilişkin bilgi vermişti.

Rapçi Massaka, yaptığı paylaşımda Killa Hakan’ın hastanede tedavi gördüğünü açıklamıştı. Massaka, sosyal medya hesabından “Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” mesajını yayınladı. Killa Hakan'ın neden yoğun bakımda olduğu ise henüz açıklanmadı.

Massaka daha sonra yeni bir paylaşım yaparak, tedavisi devam edean Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili bir paylaşım daha yaptı. Ünlü rapçi, meslektaşının son durumunu şu sözlerle açıkladı:

“Herkese selam arkadaşlar. Killa Hakan bildiğiniz gibi uzun zamandır sağlık sorunları yaşıyordu. Son günlerde durumu ağırlaştı. Şu an hastanede ve durumu kötüleşti. Kendisi şu an komada. Biz Berlin'de yanındayız. Merak edip, arayan soran herkesten Allah razı olsun.”

Ünlü isim daha sonra “Ortalıkta dönen yanlış bilgilere, başka yerlerden duyduklarınıza itibar etmeyin. Bizim dışımızda açıklama yapanları ciddiye almayın. Gelişme olduğunda sizi habersiz bırakmayacağız, dualarınızı bekliyoruz” diyerek Killa Hakan’ın hayranlarına uyarıda bulundu.

Herkes Killa Hakan’dan gelen sevindirici haberi beklerken Türkçe rap dünyasının popüler isimlerinden olan 49 yaşındaki şarkıcının gençlik fotoğrafı ortaya çıktı ve bir anda gündem oldu.

Killa Hakan, 2012 yılında hayatını kaybeden Azer Bülbül için sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Duygularım darmadağın" ifadelerini kullanmıştı.

Killa Hakan ile merhum sarkıcı Azer Bülbül'ün fotoğrafını fark eden sosyal medya kullanıcıları fotoğrafın altına "Bari sen başar" tarzında yorumlar yaptı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...