Yıllar önce Var Mısın Yok Musun’da 500 bin TL kazanmıştı, son hali şaşırttı

Düzenleyen:
Yıllar önce Var Mısın Yok Musun’da 500 bin TL kazanmıştı, son hali şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Ülkühan Yılmaz, yıllar önce Var Mısın Yok Musun yarışmasında büyük ödülü kazanmış, 500 bin TL’nin sahibi olmuştu. Başarılı yarışmacının seneler içindeki değişimi görenleri şaşırttı.

Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve sevilen yarışma programı Var Mısın Yok Musun,  üç sezon boyunca ekranlara gelmişti. Programa 130 kez başvuran Ülkühan Yılmaz, 500 bin TL’yi kazanan yarışmacı olmuştu. Şimdilerde 43 yaşında olan Yılmaz’ı tanımak bir hayli güç…

Ülkühan Yılmaz, Show TV ekranlarında yayınlanan kutu yarışması Var Mısın Yok Musun’da Hamdi Bey’in 128 bin TL’lik teklifini reddetmiş ve kutusuna gitmişti. Yılmaz bu kararı verdiğinde geriye 20 bin TL ve 500 bin TL seçenekleri kalmıştı. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen Ülkühan Yılmaz, büyük ödülün sahibi olmuş ve büyük sevinç yaşamıştı.

Başarılı yarışmacı, programda hayat hikayesinden de bahsederek beynindeki tümör nedeniyle 2 defa çok ciddi ameliyat geçirdiğini, 10 çocuklu fakir bir aileden geldiğini, parayı 9 kardeşi arasında bölüştüreceğini söylemişti.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ülkühan Yılmaz, yıllar sonra gündem oldu. Programa 30 yaşında katılan ve şimdilerde 43 yaşında olan Yılmaz’ın değişimi şaşırttı.

İşte Ülkühan Yılmaz’ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...