Yıllar önce çekilen Ezel’in kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

Düzenleyen:
Yıllar önce çekilen Ezel’in kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

2009’da yayımlanmaya başlayan ve bir dönem ekranlara damgasını vuran Ezel dizisinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Dizide Ezel Bayraktar karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu’nun set arasındaki neşeli tavırları ve yaptığı espriler sosyal medyayı salladı.

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Ezel dizisi bir dönem fırtınalar estirmişti. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, senaryosunu ise Kerem Deren ve Pınar Bulut ikilisi tarafından kaleme alınan aksiyon türündeki Türk televizyon dizisi büyük ses getirmişti. 28 Eylül 2009’da yayımlanmaya başlayan başarılı yapım, 20 Haziran 2011’de 71 bölümle final yaparak sona erdi.

EZEL’İN KAMERA ARKASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yıllar önce çekilen Ezel’in kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde Kenan İmirzalıoğlu’nun sempatik tavırları beğeni topladı.

NEŞELİ HALLERİ VE NAZİK TAVRI DİKKAT ÇEKTİ

Aksiyon sahnesinin çekildiği anlarda kaydedilen görüntülerin kamera arkasında ünlü oyuncunun neşeli tavırları dikkat çekti. İmirzalıoğlu’nun görüntülerde “Elimdeki silahı alın, böyle şiddet içerikli aletlerden hoşlanmam” gibi ifadeler kullandığı duyuldu. Öte yandan başarılı ismin nazik bir şekilde su ve tabure istemesi takdir toplarken, yaptığı espriler de izleyenleri gülümsetmeyi başardı.


 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...