Yıldız Tilbe’den uçuk emekli maaşı teklifi… Gönlünden geçen rakam herkesi şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yıldız Tilbe’den uçuk emekli maaşı teklifi… Gönlünden geçen rakam herkesi şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla emekli maaşları için gönlünden gelen rakamı açıkladı. Yıldız Tilbe’nin önerdiği rakam herkesi şaşkına uğrattı.

Şarkıları ve başarısıyla sık sık gündeme gelen Yıldız Tilbe, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı son olarak emekli ve memur maaşlarının ne kadar olması gerektiğiyle ilgili bir paylaşım yaptı. 

Hayat pahalılığından yakınan Tilbe, yaptığı paylaşımda isteklerini sıraladı ve emekli maaşlarının 150 bin TL olması gerektiğini belirtti. 

YILDIZ TİLBE: EMEKLİ MAAŞLARI 150 BİN TL OLSUN

Ünlü şarkıcı, Twitter’daki dikkat çeken açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Emekli maaşları 150 bin TL, işçi ve aylık çalışanların ise 200 bin TL olmalı. Hayat çok pahalı yiyecek içecek gıda ucuz ve sabit fiyat olsun herkes alabilsin mobilya giyim pahalı olabilir fakat sebze meyve ucuz olsun insan günde 3 kere acıkıyor, yüz kere susuyor, kim duyuyor.”

Yıldız Tilbe’den uçuk emekli maaşı teklifi… Gönlünden geçen rakam herkesi şaşırttı

DESTEKLEYEN DE OLDU ABARTI BULAN DA

Tilbe’nin paylaşımına kısa sürede onlarca yorum geldi. Bazı takipçileri “Abartma abla ne yaptın?” yorumlarında bulunurken, bazıları ise “Sonuna kadar destekliyorum, çok doğru” yazdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...