Yıldız Tilbe'den takdir toplayan hareket: Ezan'ı duydu, konsere ara verdi

Düzenleyen:
Yıldız Tilbe'den takdir toplayan hareket: Ezan'ı duydu, konsere ara verdi

MAGAZİN Haberleri

17 Haziran'da açık havada sevenleri ile buluşan Yıldız Tilbe, ünlü parçalarını seslendirdi. Tilbe, ezan okunduğunu fark edince konsere ara verdi. Seyircilere biraz daha beklemelerini söyleyen Tilbe, ezan biter bitmez kalabalığı coşturmaya kaldığı yerden devam etti.

Sokak hayvanları polemiği ile geçtiğimiz günlerde magazin gündemini meşgul eden şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde sevenleri ile buluştu. Açık havada verdiği konserde renkli aksesuarları ve parlak elbiseleriyle dikkat çeken Tilbe, adeta sevenlerinin kulaklarının pasını sildi.

Konserini 'Çabuk Olalım Aşkım' şarkısı ile açan Tilbe’nin seslendirdiği 'Delikanlım' şarkısına ise konseri izlemeye gelen yaklaşık 3 bin kişi vokal yaptı. Sesiyle olduğu kadar tarzı ile de farklı bir görünüme sahip olan ünlü şarkıcı, açık hava konser alanını hareketli şarkıylarıyla coşturdu.

Yıldız Tilbe'den takdir toplayan hareket: Ezan'ı duydu, konsere ara verdi

EZANI DUYUNCA ARA VERDİ

3 bin kişilik konserde şarkılarını dinleyicilerle söyleyen Tilbe, Ezan okunduğunu fark ettiği anda şarkı söylemeye ara verdi ve Ezan'ın bitmesini bekledi. O esnada dinleyicilerle sohbet etmeye devam eden usta isim, "Biraz sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Ardından hareketli parçalarını söyleyen Tilbe, kendine has dansını sergiledi.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...