Yılan Hikayesi’nin Rambo Berk’i tam 50 kilo verdi, bambaşka biri oldu

Düzenleyen:
Yılan Hikayesi’nin Rambo Berk’i tam 50 kilo verdi, bambaşka biri oldu

MAGAZİN Haberleri

Ekranların uzun soluklu dizisi Yılan Hikayesi’nde canlandırdığı Rambo Berk karakteri ile hafızalara kazınan Ferhat Yılmaz, değişimiyle görenleri şaşırtıyor. Tam 50 kilo veren oyuncuyu görenler tanıyamıyor.

Yılan Hikayesi, 1999-2002 yılları arasında ekranlara gelmiş, Türk televizyon ekranlarının unutulmaz dizileri arasına adını altın harflerle yazdırmıştı. Başrollerini Meltem Cumbul, Mehmet Ali Alabora, Ayten Gökçer ve Çetin Tekindor’un paylaştığı dizi yayınlandığı döneme adeta damgasını vurdu.

Dizinin, başrolleri kadar yan karakterleri de adından söz ettiriyordu. Yılan Hikayesi’nde eğlenceli halleriyle Rambo Berk karakterine oyuncu Ferhat Yılmaz hayat veriyordu.

Bir döneme damgasını vuran dizide Rambo Berk karakterine hayat veren Ferhat Yılmaz, şimdilerde değişimiyle hayrete düşürüyor.

Bağırsağı ile ilgili bir problem yaşayan oyuncu 2018 yılında ameliyat oldu ve kilo veren ünlüler kervanına katıldı. “Çözüldükten sonra zaten vücudum normale döndü ve hemen kilo vermeye başladım” diyen Ferhat Kaya tam 50 kilo verdi. 133 kilodan 83 kiloya düşen oyuncunun son hali görenleri hayrete düşürüyor.

Yılmaz, yüzme ve fitness’a da ağırlık verdi. Hem diyet hem de sporla zayıflamayı başardı.

Yılan hikayesi dışında Çarli İş Başında, Kuzenlerim, Canın Sağ Olsun gibi projelerde rol alan oyuncu, son olarak Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde rol aldı.

İşte Ferhat Yılmaz’ın yıllar içindeki değişimi…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...