Yeşim Büber 12 yıldır teknede yaşıyor: Evet, bazen zor

Düzenleyen:
Yeşim Büber 12 yıldır teknede yaşıyor: Evet, bazen zor

MAGAZİN Haberleri

Bir dönem ekranlarda fırtına estiren dizi Aynalı Tahir’in başrol oyuncusu Yeşim Büber, 12 yıldır teknede yaşıyor. Yönetmen eşi ve ikiz çocuklarıyla teknede hayatını sürdüren Büber, yüzen evde yaşamanın bazen zor olduğunu söylüyor.

Bir zamanlar ses getiren dizilerde rol alan oyuncu Yeşim Büber, şimdilerde ekranlardan uzak bir hayat sürüyor.

"Aynalı Tahir" dizisi ile hafızalara kazınan Yeşim Büber, 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın ile dünya evine girmişti. Büber’in bu evliliklerinden Nehir ve Can adında iki çocukları bulunuyor.

Oyunculuğu bırakıp teknede yaşamını sürdüren Yeşim Büber’in paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada ara sıra gündeme geliyor.

TEKNEDE YAŞAMAK BAZEN ZOR

Son olarak yüzen evinde tadilat yapan oyuncunun fotoğrafı çok konuşulmuş, “Teknede yaşamak zor değil mi?” şeklinde yorumlar yapılmıştı. Ünlü oyuncu bu yorumlara şu şekilde cevap verdi:

“Artık yenilenmesi şart olan mutfak ve banyo tezgahlarını sökmekle uğraşıyoruz. Düşündüğümüzden çok daha uzun sürdü ve sabaha yetiştirmemiz gerek. Saat gece yarısını geçti, fakat daha işimiz var. Çok nadir hastalanan çocuklarımız, tam da bugün hastalandılar. Bir taraftan işi bitirmeye çalışıyor, bir taraftan da lavabosuz bir teknede, iki kusan çocukla durumu idare etmeye çalışıyoruz. Hep soruyorsunuz ya; ‘teknede yaşamak zor değil mi?’ diye. Evet bazen zor.”

“MANZARASI SÜREKLİ DEĞİŞEN KÜÇÜK BİR ALANDAYIM”

44 yaşındaki oyuncu yeni karelerinin altına ayrıca şu notu düştü:

“Son 14 yılımı denizlerde geçirdim. Sabitlikten, bilinenden uzak. Bir çapanın ucunda salınan, manzarası sürekli değişen, doğaya karşı mücadele ile doğayla beraber yaşama arasında var olan o küçük alanda. Mücadele etmek ve uyum sağlamak arasındaki o ince çizgide.”

YEŞİM BÜBER KİMDİR?

18 Ağustos 1977’de doğdu. Aynalı Tahir’, ‘Kırık Ayna’, ‘Bıcak Sırtı’, ‘Serseri Aşıklar’ gibi dizilerin yanı sıra ‘Barda’, ‘Kaybolan Yıllar’ ve Sadri Alışık Ödülleri’nde ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü aldığı ‘İnşaat’ gibi sinema filmlerinde rol aldı. 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın’la evlendi. Bu evlilikten iki çocuğu bulunan oyuncu gözlerden uzak bir hayat sürdürüyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...