Yeşilçam’ın usta oyuncusu Yılmaz Gruda yoğun bakımda… Menajeri bakanlığa seslendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeşilçam’ın usta oyuncusu Yılmaz Gruda yoğun bakımda… Menajeri bakanlığa seslendi

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden 92 yaşındaki Yeşilçam’ın usta oyuncusu Yılmaz Gruda hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyadan açıklama yapan Gruda’nın menajeri Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulundu.

Usta oyuncu Yılmaz Gruda, böbrek yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 92 yaşındaki aktör son olarak Ankara’da bir ödül törenine katıldı. Yolculuk sırasında soğuk algınlığına yakalanan ve fenalaşan oyuncu İstanbul’a döndüğünde rahatsızlığı artınca Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, böbrek yetmezliği teşhisi konulan oyuncu yoğun bakımda tedavi gördükten sonra geçtiğimiz günlerde taburcu edildi. Rahatsızlığı nükseden Gruda bir kez daha hastaneye kaldırıldı.

SAĞLIK BAKANLIĞI’NA ÇAĞRI: YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ YAPILSIN

Ayşen Gruda’nın da eski eşi olan Yılmaz Gruda’nın menajeri Tümay Özokur, büyük ustaya acil müdahale yapılması gerektiğini belirterek Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulundu.
Özokur, çağrısında “Ustamız, hocamız Yılmaz Gruda Şişli Etfal Seyrantepe Kampusu kırmızı alanda yatmakta… Hekimler yoğun bakım ya da servise karar vermek üzere… 4 gün önce serviste 5 gün yatırıldı ve düzeldi diye çıkarıldı. Lütfen yoğun bakımda tedavisi yapılsın” dedi. 

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Yılmaz Gruda yoğun bakımda… Menajeri bakanlığa seslendi

Son gelen habere göre ise usta aktörün tedavisi şu anda yoğun bakım ünitesinde yapılıyor. Şahmaran dizisinin ardından son olarak “Üç Günlük Dünya” adlı filmde rol alan Gruda’nın değerlerinin hâlâ çok yüksek olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...