Yeni kanalı belli oldu! Reyting rekorları kıran program 5 yıl sonra geri dönüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni kanalı belli oldu! Reyting rekorları kıran program 5 yıl sonra geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

2017 yılında yayından kaldırılan ve ekranların reyting rekorları kıran yarışma programı ‘Kısmetse Olur’ geri dönüyor. Bir dönemin en çok konuşulan yarışmasının yayınlanacağı kanal belli oldu.

Kanal D’nin reality programı Kısmetse Olur, 2015 yılında yayın hayatına başlamıştı. Sunuculuğunu Seda Akgül’ün yaptığı reyting rekorları kıran program, 2017’de ekranlara veda etmişti.

Yayınlandığı dönemde seyirciden büyük ilgi gören Kısmetse Olur, geri dönüyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ilk bölümü 5 Ekim 2015’te seyirciyle buluşan evlilik programı çok yakında başlayacak.

Program, evlilik yolunda ilerleyen adayların özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirdiği ve haftanın birincilerinin para ödülü kazandığı bir formattı.

Final yapmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen yarışmacılarıyla gündeme gelen Kısmetse Olur, dev bir yatırımla sektöre giriş yapmaya hazırlanan dijital platform Başlat’ta seyirciyle buluşacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...