Yemekteyiz'de büyük şok! Onur Büyüktopçu öyle bir eleştiri yaptı ki...

Düzenleyen:
Yemekteyiz'de büyük şok! Onur Büyüktopçu öyle bir eleştiri yaptı ki...

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarında yayınlanan ve çokça takip edilen Yemekteyiz'de heyecan devam ediyor. Onur Büyüktopçu'nun eğlenceli sunumuyla devam eden programda heyecan dolu anlar yaşanıyor!

Yemekteyiz`de yemek sırasında Onur Büyüktopçu ve yarışmacı Serkan Bey arasında yaşananlar izleyenleri şoke etti.

Onur Büyüktopçu kendini daha fazla tutamadı ve yemeği beğenmeyen yarışmacıyı eleştirdi. Yemekteyiz`de masada herkesin çok beğendiği ara sıcak hakkında olumsuz yorum yapan Serkan beye Onur Büyüktopçu`dan hiç beklemediği bir cevap geldi.
Büyüktopçu, "Siz çoğu şeyi beğeniyorsunuz beğenmeyip deyip düşük vereceksiniz. Nasıl bir damak tadınız var anlamadım" dedi.

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI...

1.Gün yarışmacısı NAİM AKMAN

Naim Akman, solist 32 yaşında ve Malatyalı, Bekar yarışmacımız bir çok ünlü şarkıcının arkasında sahne almış.

2. gün yarışmacısı BURCU KARAASLAN

Burcu Karaaslan, müzisyen olan yarışmacımız 32 yaşında. Evli ve çocuk sahibi olan Burcu Hanım bir çocuk sahibi. Asıl mesleği müzisyenlik olmasa da müzikle ilgilenmeyi çok seviyor.

3. gün yarışmacısı SEDA VARLI

Seda Varlı, 30 yaşında muhasebe uzmanı olan Seda Hanım aslen Bursalı bir aylık evli. Seda Hanım evde boş durmayı sevmiyor. Sürekli kendine farklı uğraşlar buluyor.

4. gün yarışmacısı SERKAN KARAAHMET

Serkan Karaahmet aslen Trabzonlu ve ses sanatçısı. Seran Bey 30 yaşında ve evli.

5. gün yarışmasıcı MELEK DOĞAN

Melek Doğan, 48 yaşında Ankara`dan katılıyor yarışmaya. Aslen Sivaslı olan Melek Hanım üniversiteyi ilk başlarda kazansa da maddi sıkıntılardan ötürü gidemediği için yeniden üniversite kazanarak öğrenci olmuştur.

Yemekteyiz'de bu hafta hangi yarışmacının 10 bin liralık büyük ödüle sahip olacağı heyecanla bekleniyor...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...