Yaza düğün var… Oyuncu Deniz Çakır evleniyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yaza düğün var… Oyuncu Deniz Çakır evleniyor
MAGAZİN Haberleri

İffet, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumiyet gibi projelerde rol alan Deniz Çakır’dan mutlu haber geldi. Çakır’ın erkek arkadaşı Bilgehan Baykal ile yazın nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır en büyük çıkışını, Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Yaprak Dökümü dizisiyle yapmıştı. Dizide oynadığı Ferhunde rolüyle birçok ödül alan ve seyircinin gönlüne taht kuran oyuncu, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldı.

BU YAZ NİKAH MASASINA OTURACAK

Deniz Çakır’ın erkek arkadaşı Bilgehan Baykal'la evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi. Çakır’ın geçen yıldan beri beraberlik yaşadığı bilişim sektöründe faaliyet gösteren Bilgehan Baykal’la evlilik planı yaptığı ortaya çıktı. Baykal’la çok mutlu bir ilişkisi olan oyuncunun bu yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

Yaza düğün var… Oyuncu Deniz Çakır evleniyor

OYUNU KAPALI GİŞE

Bir süredir TV ekranlarından uzak olan oyuncu, tiyatro çalışmalarını sürdürüyor. Deniz Çakır’ın Sumru Yavrucuk’la sahneye çıktığı “Tatavlada Son Dans” isimli oyunu kapalı gişe gidiyor. 6-7 Eylül olaylarını konu alan oyunu Berfin Zenderlioğlu yönetiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...