Yayında Müge Anlı’nın kulağına fısıldadı! Mikrofonun açık olduğunu unutan Rahmi Özkan’ın konuşması ifşa oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bugün hem ünlü sunucunun doğum günü hem de programın 3 bininci bölümü kutlandı. Uzun yıllardır programda yer alan Avukat Rahmi Özkan, mikrofonun açık olduğunu unutarak Müge Anlı’nın kulağına aldığı hediyeyi söyledi. Anlı ise sesinin yayına çıktığını belirterek Özkan’ı esprili bir şekilde uyardı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, avukat Rahmi Özkan’ın Müge Anlı’nın kulağına fısıldadığı anlar çok konuşuldu. İkilinin arasında yaşananlar sosyal medyaya yansıdı.

Hem doğum günü hem de 3 bininci bölüm heyecanı yaşayan Müge Anlı, “Doğum günüme 3000’inci programımız denk geldi. Hepinize teşekkür ediyorum. Sizler olmasaydınız bizler de bu programı yapamazdık. Aradık buldunuz, istedik gönderdiniz. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

KONUŞMALARI YAYINA YANSIDI

Stüdyoda renkli görüntülerin ekranlara yansıdığı programda avukat Rahmi Özkan ise ünlü sunucuyu tebrik etti. Özkan konuşmasında “15 sene önce Müge Hanım ile birlikte ilk bu programa başladığımız zaman ben Müge Anlı’da aynı heyecanı görmüştüm. Bu heyecan her geçen gün kamçılandı. Biraz daha azimle, cesaretle, inanan insanların azmiyle devam etti. İşte bu azimle 15 seneyi tamamladığımızda 3 bininci programa adım atmayı cenabı hak nasip etti. Şükürler olsun” dedi. Anlı’yı kutladığı konuşmanın ardından öpmek için eğilen Özkan’ın “Her sene olduğu gibi altınımı getirdim. Onu takdim edeceğim” dediği duyuldu.

Yayında Müge Anlı’nın kulağına fısıldadı! Mikrofonun açık olduğunu unutan Rahmi Özkan’ın konuşması ifşa oldu

MÜGE ANLI’DAN ESPRİLİ UYARI

Müge Anlı ise esprili bir şekilde uyarı yaparak “Çok teşekkür ederim. Biliyorsun, bu gizli konuşmalarımızın hepsi çıkıyor. Bu mikrofonlar çok hassas. Kulaktan kulağa söylenince…” diyerek Özkan’a takıldı.

Yayında Müge Anlı’nın kulağına fısıldadı! Mikrofonun açık olduğunu unutan Rahmi Özkan’ın konuşması ifşa oldu

RAHMİ ÖZKAN’DAN CUMHURİYET ALTINI HEDİYESİ

Avukat Rahmi Özkan’ın ünlü sunucuya Cumhuriyet altını vermesi ise dikkat çekti. Özkan konuşmasında “Hani bebeklere Cumhuriyet altını takılır ya, ben de bu Cumhuriyet altınını hem Müge Anlı'nın doğum günü hem 3 bininci programımızın başarısı için bir hatıra olarak takdim ediyorum” dedi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...