Yasemin Bozkurt kimdir, kiminle evli? Yasemin Bozkurt kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yasemin Bozkurt kimdir, kiminle evli?  Yasemin Bozkurt kaç yaşında, nereli?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bir dönem sabah programlarının tanınmış sunucularından Yasemin Bozkurt’un hayatı ve şimdilerde ne yaptığı merak konusu oldu. Yasemin Bozkurt kimdir, nereli? Yasemin Bozkurt kaç yaşında, eşi kim?

Bir döneme damga vuran sunucu ve gazeteci olan Yasemin Bozkurt yeniden gündeme geldi. Yıllar önce TGRT ekranlarında sunduğu Kadının Sesi programı ile tanıdığımız Yasemin Bozkurt’un hayatı merak ediliyor. Yasemin Bozkurt, Pınar Güner ile birlikte hafta için her gün saat 10.00 11.30 arasında Bilmedikleriniz programı ile TGRT Haber'de izleyici ile buluşuyor.  Yasemin Bozkurt ile ilgili bilgi edinmeye çalışan internet kullanıcıları Yasemin Bozkurt kimdir? sorusunu aratıyor. Yasemin Bozkurt kim, aslen nereli ? Yasemin Bozkurt ne iş yapıyor? İşte Yasemin Bozkurt’un hayatı ve biyografisi…

YASEMİN BOZKURT KİMDİR?

Yasemin Bozkurt, 27 Ocak 1959 tarihinde Ankara'da doğdu.Şu anda 62 yaşındadır. Yasemin Bozkurt’un asıl soyadı Asıl soyadı Ünver'dir. Kendisinden küçük Tülin, Tufan ve Tevfik adlarında 3 kardeşi vardır. Beşiktaş Kız Lisesi'nden mezun oldu.Beşiktaş Kız Lisesi'nden1977 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl Üniversiteye girdi. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler işletme bölümünden mezun oldu. Üniversiteye girdiği yıl o dönemin en yüksek tirajlı dergisi Hey'de stajyer olarak işe başladı. İlk röportajını Semiha Yankı ile yaptı.

18 yaşında 1977 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin İşletme Bölümünde okumaya başladı. Günaydın Gazetesi'nde çalışan eski gazeteci Ünsal Bozkurt ile 1978 yılında 2.sınıfta evlendi ve bir yıl sonra da anne oldu, Dağhan (D.1979) adında çocuğu oldu. Daha sonra Yiğit (d.1984) adında bir oğlu daha oldu.

1988 yılında Dublin'de yapılan Eurovision şarkı yarışmasına Güneş Gazetesi muhabiri olarak gitti.  Kadının Penceresi, Politika Penceresi derken, Yaseminin Penceresi isimli programı uzun süre ekranlarda yer aldı.1996 yılında Star tv'den teklif gelince kült programı Yasemin’in Penceresi ile Türk televizyonlarında ilk kez ünlülerin hayatını yarı belgesel olarak sundu. 2001 yılına kadar süren programdan sonra “kadının sesi” ile yine bir ilke imza atarak canlı yayında ayrılan aileleri, kaybolan çocukları, kayıp dosyalarını açtı.  2003 yılında, TGRT’de yaptığı “Kadının Sesi” adlı programının içine evlilik köşesini koydu. Sonra 2005 yılında Kanal D’ye geçtiğinde orada devam etti. Flash TV’de Esra Erol’un sunduğu Dest-i İzdivaç programı Yasemin Bozkurt sunmaya devam etti.

Yasemin Bozkurt, 2011 yılında Cine 5 ekranlarında "Yasemin Bozkurt’la Buluşma Noktası" programını sunmaya başladı. CINE5 ekranlarında “Bir Demet Yasemin” programını hazırlayıp sundu. Ünlü sunucu en son 2017 yılında Kanal D de”Hayatın Penceresinden” programına imza attı.

Yasemin Bozkurt, Temmuz 2013 ayında ticarete atılarak Çeşme Alaçatı'da "Yasemin Alaçatı" adlı butik otelini açtı. Otelin yönetimini ise oğlu Yiğit Bozkurt'a bıraktı.

Yasemin Bozkurt 2023 yılı itibariyle sunucu Pınar Güner ile birlikte hafta için her gün saat 10.00 11.30 arasında Bilmedikleriniz programı ile TGRT Haber'de yer alıyor.

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ozdemir19 Mart 2024 11:21

Pinari cok asagiliyorKendini yukseltmek Icin Seyredilmez

Sonraki Haber Yükleniyor...