Yargı'nın Pars'ı Mehmet Yılmaz ile Nazlı Çetin ayrıldı

Düzenleyen:
Yargı'nın Pars'ı Mehmet Yılmaz ile Nazlı Çetin ayrıldı

MAGAZİN Haberleri

Kanal D'de yayımlanan Yargı dizisinde savcı Pars karakterini üstlenen Mehmet Yıldız Ak, bir süredir birlikte olduğu kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi Nazlı Çetin ile yollarını ayırdı. Çift, ayrılık sonrası birbirlerinin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından sildi.

Yargı dizisinde savcı Pars karakterine hayat veren Mehmet Yıldız Ak, aşk hayatıyla da gündemde. Ünlü oyuncu son olarak ayrılık haberiyle gündeme geldi. 36 yaşındaki oyuncunun yüzü, iş hayatında güldüğü kadar aşk hayatında gülmedi. Başarılı oyuncu kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi Nazlı Çetin’den ayrıldı.

SOSYAL MEDYADA FOTOĞRAFLARI SİLDİLER

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, oyuncu Mehmet Yıldız Ak ile Miss Turkey finalisti sevgilisi Nazlı Çetin fikir anlaşmazlığı nedeniyle yollarını ayırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, ayrılık kararıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. İkili sosyal medya hesaplarından birbirlerinin fotoğraflarını da sildi.

 fikir anlaşmazlığı yaşadığı gerekçesiyle eski Miss Turkey finalisti sevgilisiyle yollarını ayırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ve ayrılık kararlarıyla ilgili de herhangi bir açıklama yapmayan çift, sosyal medya hesaplarından birbiriyle olan fotoğraflarını da kaldırdı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...