Yekta öldü mü? Yargı Yekta diziden ayrılıyor mu? Yargı Yekta kimdir, gerçek adı ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yekta öldü mü? Yargı Yekta diziden ayrılıyor mu? Yargı Yekta kimdir, gerçek adı ne?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yargı dizisinde avukat Yekta rolündeki Uğur Polat diziden ayrılıyor mu? araştırılıyor. Dizinin hayranları son bölümde yaşananlardan sonra Yargı’nın Yekta'sı diziden çıkacak mı sorusunu gündeme getiriyor. Uğur Polat Yargı dizisinden ayrılıyor mu? Yekta öldü mü? işte detaylarıyla yanıtı…

Yekta öldü mü, sorusu ekranların sevilen dizisindeki olaydan sonra merak edilen konular arasında yer alıyor. Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen Yargı'nın son sahneleri büyük merak uyandırdı.Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in üstlendiği kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan gibi usta isimlerin de yer aldığı Yargı dizisi 74'üncü bölümü ile izleyici ile buluştu.

Yargı dizisinin Yekta'sına ne olduğu sorgulanıyor. Dizinin izleyicileri Yekta’nın vurulma sahnesi sonrası projeden ayrılıp ayrılmayacağını araştırıyor. Peki Yargı dizisinde avukat Yekta ayrılıyor mu?

YARGI DİZİSİ YEKTA KİMDİR?

Ünlü oyuncu Uğur Polat, Yargı dizisi oyuncu kadrosu arasında yer alıyor. Dizideki Yekta karakteri Tilmen Hukuk’un kurucusu. Çalıştığı firmaların geçmişlerini temizlemekle tanınan Yekta, yeterli para ödendiği takdirde dünyadaki bütün sorunların çözülebileceğine inanmaktadır. 

YARGI’DAKİ YEKTA DİZİDEN AYRILACAK MI?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı’nın yeni bölümünde Ceylin ve Mercan için tüm aile bireyleri teyakkuz durumuna geçmiştir. Geçmişteki yaralarını sarmaya çalıştıkları Mercan için, yenilerini yaşamasın diye Ceylin içeriden Ilgaz dışarıdan büyük bir çaba verecektir. Fakat günün sonunda yaşanacak, hiç kimsenin tahmin edemeyeceği olay herkesi dağıtmaya yetecektir. Bölümün ilerleyen dakikalarında ise Okan iki el ateş ederek Yekta'yı vurdu. Yekta'nın son sözleri 'Ceylin beni affet' oldu. Yekta yaralandı. Nefeslerin tutulduğu sahne sonrası Yekta öldü mü, ölecek mi Uğur Polat diziden ayrılacak mı yeni bölüm ile birlikte netliğe kavuşacak.

 

 

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...