Yaptırdığı estetiklerle bambaşka birine dönüşen Taha Duymaz’ın yeni işi şaşırttı

Düzenleyen:
Yaptırdığı estetiklerle bambaşka birine dönüşen Taha Duymaz’ın yeni işi şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Tiktok, Instagram gibi sosyal medya platformlarında yemek videoları çeken Taha Duymaz, kulak ve burun estetiği yaptırmış, bambaşka birine dönmüştü. Sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Duymaz, yeni işini açıklayarak herkesi şaşırttı.

Sosyal medyada yemek videoları paylaşarak takipçilerinin beğenisine sunan Taha Duymaz’ın değişimi ve yaptırdığı estetikler uzun süredir konuşuluyordu. Duymaz, bu kez yeni işiyle gündeme geldi.

AYLIK GELİRİNİ AÇIKLAMIŞTI

Instagram’da 1.1 milyon takipçisi bulunan fenomen, kendisiyle yapılan bir röportajda aylık kazancıyla ilgili soruya “Yemek markaları bana reklam vermiyor. Mesela benim sosyal medya fenomeni arkadaşlarımın aylık gelirleri 100 ile 150 bin... Benimki onun çeyreği! 'Keşke teklif gelse de hayatımın dönüm noktası olsa' diyorum” şeklinde cevap vermişti.

Yaptırdığı estetiklerle bambaşka birine dönüşen Taha Duymaz’ın yeni işi şaşırttı

“KLİBİM SONUNDA HAZIR”

Gelirini ikiye katlamak isteyen Taha Duymaz, yeni bir işe soyundu. Şarkı çıkaracağını belirten isim, bu haberi “Merhabalar uzun zamandır üzerinde çalıştığımız şarkı klibim sonunda hazır. Taha Duymaz-Koz adlı şarkım 7 Ekim'de yayında. Bu şarkı için çok fazla emek sarf ettim umarım hak ettiği değeri alır” sözleriyle duyurdu.

Bu duruma şaşıran pek çok kullanıcı ise ‘Yemek yapmaya devam et sen’ , ‘Ne alaka şimdi’ tarzında yorumlar yaptı. Duymaz bu yorumlar karşısında ise yemek videolarını da çekmeye devam edeceğini belirterek cevap verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...