Yalın, Balıkesir’i salladı

Düzenleyen:
Yalın, Balıkesir’i salladı

MAGAZİN Haberleri

Türk pop müziğinin başarılı ismi Yalın, 29 Ekim’de Balıkesir Garaj sahnesinde unutulmaz bir geceye imza attı. 3 saate yakın süreyle sahnede kalan ünlü şarkıcı, muhteşem sahne performansı ile geceye damgasını vurdu.

'Ah Be Kardeşim' şarkısıyla konserine başlayan Yalın, 'Olmasa da Olur' , 'Küçücüğüm', 'Aşkta Telafi Olmaz' gibi dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla geceye devam etti. Konserin ilk yarısında Yalın'ın söylediği 'Cumhuriyet' şarkısının sonunda LED ekrana yansıtılan 'Kalbimin orta yerinde hep onun cumhuriyeti' yazısı ve Atatürk fotoğrafı müziksever tarafından büyük alkış aldı.

Konsersini 10. Yıl Marşı ile sonlandıran Yalın, "Bugünü anlatmaya kelimeler yetmez. Bu çoşku, bu mutluluk ve bu gurur sonsuza kadar devam edecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nızı kutluyorum" sözleriyle Balıkesirli sevenlerinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. 

Sahne performansı ve şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Yalın, kendisini dinlemeye gelen Balıkesirli sevenlerine uzun yıllar unutamayacakları bir gece yaşattı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...