Yalı Çapkını yazarı Gülseren Budayıcıoğlu anjiyo oldu… İşte son durumu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yalı Çapkını yazarı Gülseren Budayıcıoğlu anjiyo oldu… İşte son durumu

MAGAZİN Haberleri

Yalı Çapkını'nın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü psikiyatrist ve yazar, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.

‘Kırmızı Oda’, ‘Camdaki Kız’, ‘Masumlar Apartmanı’ ve ‘Yalı Çapkını’ dizilerine uyarlanan kitapların yazarı Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’ndan sevenlerini üzen bir haber geldi. Göğüs ağrısıyla hastaneye giden Budayıcıoğlu’nun kalbine stent takıldı.

“ANİ GÖĞÜS AĞRISIYLA GİTTİM”

Bir kalp damarının tıkalı olduğunu öğrenen Budayıcıoğlu, sosyal medya hesabından hastaneden taburcu edildikten sonra sağlık durumunu paylaştı. Ünlü isim paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
 
“Geçen hafta bir sabah ani bir göğüs ağrısıyla hastaneye gittim. Yapılan anjioda kalp damarlarımdan birinin tıkanmak üzere olduğunu gördüler ve hemen bir stent taktılar. Akşama kendimi çok iyi hissediyordum. Kalp krizine dönüşmeden yakalaması iyi oldu.”

Yalı Çapkını yazarı Gülseren Budayıcıoğlu anjiyo oldu… İşte son durumu

“HAYAT BANA BİR ŞANS DAHA VERDİ”

Sevenlerinin dualarıyla hayatta kaldığını belirten Budayıcıoğlu, sözlerinin devamında ise şunları söyledi:

“Hayat bana bir şans daha verdi. Sevenlerimin ve hastalarımın dualarıyla hayatta kalabildim. Kızım, oğlum ve kardeşlerim beni hiç yalnız bırakmadılar.
Hayatın kıymetini zaten hep bilirdim ama umarım bu ikinci şansı daha iyi kullanabilirim. Hastaneden çıkınca kızımın hediye ettiği bir örnek pijamalarımızla balkona oturup neler konuştuk neler… Hepinize sağlıklı ve güzel günler dilerim.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...