Yalı Çapkını setinde kriz: Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir birbirine girdi

Düzenleyen: / Kaynak: Snob Magazin
- Güncelleme:
Yalı Çapkını setinde kriz: Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir birbirine girdi

MAGAZİN Haberleri  / Snob Magazin

Başrollerini Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı sön dönemin popüler dizisi Yalı Çapkını’nın setinde kriz çıktı. İki ünlü oyuncu birbirine girdi.

İlk bölümü 23 Eylül 2022’de yayınlanan ve kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı ve Beril Pozam gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını’nı gündemden düşmek bilmiyor.

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi, başarılı senaryosuyla dikkat çekiyor. Her Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını, son olarak tatsız bir haberle gündeme geldi.

YÖNETMENLER AYIRDI

Snob Magazin’de yer alan habere göre; Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, dizi setinde kavga etti. İkilinin cuma günü sette yaşadığı olay, magazin gündemine bomba gibi düştü. Dizide ‘Seyran’ ile ‘Ferit’ karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in sette birbirine girdiği iddia edildi.

Özel hayatlarında da bir dönem birlikte olan çift, yaz aylarında Bodrum’da görüntülenmiş, daha sonra ayrıldıkları konuşulmuştu. Geçtiğimiz hafta sette ikilinin ayrı ayrı takıldığı görüntüler ortaya çıkmış ve ikilinin birlikteliklerini sonlandırdığı yeniden gündeme gelmişti.

Yalı Çapkını setinde kriz: Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir birbirine girdi

Saraçoğlu ve Demir’in, cuma günü Koç Üniversitesi Hastanesi'ndeki çekimlerinde kavga ettiği öğrenildi. İkilinin kavgasını yönetmenler Burcu Alptekin ile Alptekin Bozkurt araya girerek ayırdı. Bir süre sete ara verildikten sonra çekimlere yeniden başlandı.

AÇIKLAMA YAPMADILAR

Bir süredir hiç konuşmadıkları da söylenen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ünlü oyuncuların kavga haberleriyle ilgili ne söyleyecekleri merak konusu oldu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Snob Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...