Yakın dostu Ahmet Kural’ın düğününe dahi katılmayan Murat Cemcir sessizliğini bozdu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Yakın dostu Ahmet Kural’ın düğününe dahi katılmayan Murat Cemcir sessizliğini bozdu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Uzun yıllardır dost olan ve birlikte pek çok projeye imza atan Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in küs olduğu iddia ediliyordu. Yakın arkadaşının düğününe de katılmayan Cemcir, ilk kez konuştu.

Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Törende Çalgı Çengi, Ailecek Şaşkınız, Düğün Dernek gibi birçok projede rol aldığı Murat Cemcir’in olmaması dikkat çekmişti.

Yakın dostu Ahmet Kural’ın düğününe dahi katılmayan Murat Cemcir, sessizliğini bozdu. Takvim’e konuşan Cemcir, ayrılmaz ikili olarak gösterildiği Ahmet Kural ile aralarının açık olduğu iddialarına cevap verdi.

“LCV OLARAK ÇAĞRILDIĞIM HİÇBİR YERE GİTMEM”

Ünlü oyuncu “Ahmet, eski dostum. Tekrardan elbet bir araya geliriz” dedi. Ahmet Kural'ın düğününe katılmaması da hatırlatılan oyuncu, “Ben LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Maddi anlaşmazlık hiçbir şekilde söz konusu değil, manevi olarak sadece anlaşmazlıklar olabilir. Ama kardeşler arasında kırgınlık olmaz inşallah tekrardan bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.

Yakın dostu Ahmet Kural’ın düğününe dahi katılmayan Murat Cemcir sessizliğini bozdu

BİRÇOK PROJEDE ROL ALDILAR

Murat Cemcir ile Ahmet Kural, ilk kez 2011 yapımı ‘Çalgı Çengi’ filminde kamera karşısına geçmişti. İkili daha sonra 2018 yılında ‘İşler Güçler’ filminde, 2013’te ise Düğün Dernek’te rol almıştı. Birçok projede birlikte oynayan Cemcir ile Kural, sosyal hayatlarında da sık sık görüşüyordu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...