Yağmur Ünal annesinin yolunu izliyor

Yağmur Ünal annesinin yolunu izliyor

MAGAZİN Haberleri

İki yıl önce ekrana gelen 'Çılgın Teyzeler' adlı yarışma programıyla yapımcılığı deneyen Yağmur Ünal, annesinin yolunda ilerleyecek.

Genç oyuncu, Türkan Şoray'ın Muğla'nın Menteşe ilçesinde çekeceği filmde ilk kez kamera karşısına geçecek.


Annesinin yolunda!
Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray ile babası Cihan Ünal'ın yıllardır oyuncu olması için uğraş verdikleri kızları Yağmur Ünal, sonunda oyuncu oluyor. İki yıl önce bir yapım şirketi kuran ve 'Çılgın Teyzeler' adlı yarışma programını hazırlayan Ünal, istediği başarıyı yakalamayınca oyuncu olmaya karar verdi. Kızı Yağmur ile çekimlerin yapılacağı Muğla'nın Menteşe ilçesine gelen Şoray, burada Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ü nbsp;ziyaret etti.


Sultan nikah şahidi oldu
Ziyaret sırasında nikahlarını kıydırmak için belediyeye gelen bir çiftin ricasını kırmayan Şoray, nikah şahitliği de yaptı. İlçenin güzelliklerine hayran kaldığını söyleyen usta oyuncu, "Menteşe harika bir yer. İnsanıyla, doğasıyla eşsiz bir ilçe. Burada olmaktan, Yeşilyurt'ta film çekmekten dolayı ayrıca mutluyum ve heyecanlıyım" dedi.


Bir yıldır oyunculuk dersi alıyor
Sinema oyunculuğu için hazırlanan Yağmur?Ünal, geçen yıl özel oyunculuk dersleri almıştı. Yağmur, ilk deneyimini annesi Türkan Şoray'la yaşayacak. Ünal, Türkan Şoray'ın hem yönetmenliğini hem başrolünü üstlendiği filmde kamera karşısına geçecek. Ünal iki yıl önce 'Çılgın Teyzeler' adlı yarışma programında yapımcı olarak sektöre adım atmıştı.


Stargazete

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...