Wilma Elles'in yeni rolü 'Hayalet Olivia'

Wilma Elles'in yeni rolü 'Hayalet Olivia'

MAGAZİN Haberleri

Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde 'Caroline' rolüyle tanıdığımız Wilma Elles korku filmi çekimleri için kolları sıvadı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde 'Caroline' karakterini canlandıran Wilma Elles, Türkiye'yi çok sevdi. Dizi sezon finali yaptıktan sonra Fox'ta yayınlanan 'Kahireli Palas'ta üç bölüm oynayan Elles, bir de korku filmi için kamera karşısına geçti.Elles'in yönetmenliğini Ersan Denk'in yaptığı Almanya- Hollanda yapımı 'The Tragediy' korku filminin setinden ilk görüntüler de ortaya çıktı. Elles filmde nbsp;'Hayalet Olivia'yı canlandırıyor. Film eylülde Amerika'da, ocakta Türkiye'de vizyona girecek. Öte yandan iki yıldır birlikte olduğu Gögüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Gögüş'le ayrıldığı iddia edilen Elles, haberleri Twitter'dan paylaştığı fotoğrafla yalanladı. Oyuncu, fotoğrafın altına, "Aşk bitmedi" yazdı. (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...