Will Smith yılın en yüksek ücret alan ikinci oyuncusu oldu

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Will Smith yılın en yüksek ücret alan ikinci oyuncusu oldu

MAGAZİN Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Oscar töreninde sunucu Chris Rock’a sahnede attığı tokat, ünlü aktör Will Smith’in kariyerini olumlu etkilemiş görünüyor. Smith, yılın en yüksek ücret alan ikinci oyuncusu oldu.

Mart ayında Oscar töreninde sunucu Chris Rock’a sahnede attığı tokat, ünlü aktör Will Smith’in kariyerini olumlu etkilemiş görünüyor. Smith, yılın en yüksek ücret alan ikinci oyuncusu oldu

Olaydan dört ay sonra Smith, Hollywood’da yılın en yüksek ikinci çekini aldı. Variety dergisi, 53 yaşındaki aktöre Apple TV+’da yayımlanacak Emancipation filmindeki rolü için 30 milyon sterlin ödeneceğini bildirdi.

Will Smith yılın en yüksek ücret alan ikinci oyuncusu olduWill Smith, karısı Jada Pinkett Smith'in saç dökülmesine bağlı alopesi sebebiyle kazıttığı saçlarıyla ilgili şaka yapan Rock'a tokat atmıştı.

Yılın en yüksek kazancı ise 100 milyon sterlini aşan meblağla Top Gun: Maverick filmindeki rolüyle Tom Cruise’da. Variety dergisindeki sıralamaya göre kadınlarda en yüksek kazanç ise Morgot Robbie’de. Robbie, çekilecek Barbie filmiyle 10,5 milyon sterlin kazanacak.

Will Smith, karısı Jada Pinkett Smith'in saç dökülmesine bağlı alopesi sebebiyle kazıttığı saçlarıyla ilgili şaka yapan Rock'a tokat atmıştı. Smith daha sonra “Çizgiyi aştım. Yanlış yaptım” diyerek özür dilemişti.



 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...