Victoria Beckham zorbalığa maruz kaldığını açıkladı: Hiç arkadaşım olmadı

Düzenleyen: / Kaynak: People
- Güncelleme:
Victoria Beckham zorbalığa maruz kaldığını açıkladı: Hiç arkadaşım olmadı

MAGAZİN Haberleri  / People

Eski İngiliz futbolcu David Beckham’ın moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham, okul yıllarında arkadaş edinmekte güçlük çektiğini ve zorbalığa uğradığını itiraf etti.

Müzik dünyasından modaya geçiş yapan ve 1999 yılından beri David Beckham ile evli olan Victoria Beckham, yaptığı açıklamayla gündem oldu.

90’lı yıllarda popüler müzik grubu Spice Girls’ün üyesi olarak fırtınalar estiren, daha sonra kariyerine moda alanında yön veren Victoria Beckham, herkesin severek takip ettiği bir ünlü. 24 yıldan bu yana David Beckham ile mutlu bir evlilik sürdüren Victoria, sosyal medyada eşiyle sık sık fotoğraf paylaşıyor. Beckham çifti zaman zaman güçlü fırtınalar atlatsa da evlilikleri yıkılmıyor. 

Victoria Beckham zorbalığa maruz kaldığını açıkladı: Hiç arkadaşım olmadı

Üstelik futbol, moda ve müzik dünyasından elde ettikleri 425 milyar sterline de sahipler. 4 çocuk annesi Victoria dışardan bakıldığında birçok insanın hayal ettiği bir hayat yaşıyor.

Ancak ünlü isim, hayatının her döneminde böylesine mutlu değildi. Yaptığı bir paylaşımda okul yıllarında zorbalığa uğradığını itiraf eden 49 yaşındaki Victoria Beckham, çok kötü dönemlerden geçtiğini açıkladı.

Victoria Beckham zorbalığa maruz kaldığını açıkladı: Hiç arkadaşım olmadı

"OKULDA ÇOK ZORBALIĞA UĞRADIM"

Geçtiğimiz gün Instagram hesabından kızı Harper'la birlikte çekilen fotoğrafına yer veren ünlü modacı, Zorbalıkla Mücadele Haftası’na dikkat çekti.

Beckham ‘Sınıfın en kibarı olun’ başlıklı yazısında yaşadığı zorbalık hikayesinden bahsetti. 

Paylaşımında kızı Harper’a seslenen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

“Güçlü ve şefkatli bir kız yetiştirdiğim için çok gururluyum. Okulda çok zorbalığa uğradım ve Harper’a sık sık nazik olmanın ve zorbalığa uğrayan biri olursa ses çıkarmanın ne kadar önemli olduğunu söylüyorum. Özellikle de oyun alanında tek başına başka bir küçük kız varsa… Çünkü o, bir zamanlar onun annesiydi!”

Victoria Beckham yalnız olan veya zorbalığa maruz kalan biri olduğunda bu duruma sessiz kalmamanın önemli olduğunun da altını çizdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: People
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...