Veliefendi de Ebru Gündeş zaferi!

Veliefendi de Ebru Gündeş zaferi!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş eşinin kendisine hediye ettiği İngiliz atı, Veliefendi Hipodromunda yarışlarda birinci geldi. Ebru Gündeş'i yine kazandırdı

Eşinin tutuklanması ve ardından aldatıldığını öğremesi ile yaşadığı acıları ikiye katlanan Ebru Gündeş'in yüzü yine eşinin aldığı yarış atı sayesinde güldü. Eşi Rıza Sarraf'ın nbsp;kendinisi aldattığını gazetelerden okuyan Ebru Gündeş'in son günlerde aldığı tek iyi haber eşinin hediye ettiği 6 yaşındaki DutyFree günler sonra yarış kazanması oldu. nbsp; 46 bin 500 TL ikramiyeli koşuda Jokey Gökhan Kocakaya ile start alan safkan, gecenin beşinci yarışı olan "My Volga Boatman Koşusu"nu kazanma başarısının gösterdi. Rıza Sarraf "DutyFree" isimli safkan İngiliz atını Ebru Gündeş'e doğum günü hediyesi olarak önceki yıl 800 bin TL'ye satın almıştı.Veliefendi de Ebru Gündeş zaferi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...