Uzun süredir ortalarda yoktu… Yeni yaşını kutlayan Muazzez Abacı’nın son hali…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Uzun süredir ortalarda yoktu… Yeni yaşını kutlayan Muazzez Abacı’nın son hali…

MAGAZİN Haberleri

Türk Sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı, uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. Sağlık sorunları yaşadığı ve Alzheimer teşhisi konulduğu iddia edilen Muazzez Abacı’nın son hali ortaya çıktı. 75 yaşına giren ünlü ismin fotoğrafını yakın arkadaşı paylaştı.

Bir süredir sağlık sorunları yaşadığı iddia edilen usta sanatçı Muazzez Abacı’nın son hali merak konusu olmuştu. Yakın arkadaşı, ünlü ismin doğum gününe özel bir paylaşımda bulunarak Muazzez Abacı’nın son halini paylaştı.

“ASLAN GİBİYİM, HİÇBİR PROBLEMİM YOK”

Bir süre önce ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Muazzez Abacı'ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğunu iddia etmiş, usta sanatçının sevenlerini endişelendirmişti. Çıkan haberlerin ardından Abacı şu açıklamayı yapmıştı:

“Allah’ıma şükürler olsun kızım Saba, Torunum Sera ile son derece mutluyuz, şu an sağlık olarak aslan gibiyim. Allah’ıma şükür hiçbir problemim yok. Sadece ülkemi ve dostlarımı özledim. Yakında onlarla da hasret gidereceğim. Bu haberi okuyup endişelenen tüm dostlarıma ve sevenlerime buradan selam ediyorum. Zaten Nisan ayı içinde Türkiye’ye dönüp müzik çalışmalarıma yeniden başlayacağım.”

Ekranlardan uzak bir hayat süren Abacı’nın son halini Seda Akay, sosyal medya hesabından "Can Abacı ne güzel bir gün geçti... Varlığınla güzelleşti her anımız. İyi ki doğdun” notu ile paylaştı. 

Uzun süredir ortalarda yoktu… Yeni yaşını kutlayan Muazzez Abacı’nın son hali…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...