Usta sanatçı Orhan Gencebay üzen gelişmeyi bizzat açıkladı: Ameliyat masasına yatacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Usta sanatçı Orhan Gencebay üzen gelişmeyi bizzat açıkladı: Ameliyat masasına yatacak

MAGAZİN Haberleri

Usta sanatçı Orhan Gencebay, boğazında bir kitle oluştuğunu ve bundan dolayı ameliyat olacağını açıkladı. Yeni albümünün müjdesini de veren Gencebay, "Ameliyattan çıktığım gibi stüdyoya gireceğim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan usta sanatçı Orhan Gencebay, sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklama ile sevenlerini üzdü. Gencebay, önümüzdeki hafta ameliyat olacağını söyledi.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AMELİYAT OLACAĞIM"

Operasyon geçirmesi gerektiğini belirten Gencebay, "Boğazımda kitle oluşmuş. Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım. Ancak öyle büyütülecek bir durum değil. Operasyonun 25 dakika süreceğini öğrendim" dedi.

Öte yandan albüm hazırlığında olduğunu söyleyen usta sanatçı, "5 şarkıdan oluşan yeni bir albüm yapacağım. Hepsinin sözlerini ben yazdım. Ameliyattan çıktığım gibi stüdyoya gireceğim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...