Usta oyuncu Itır Esen ameliyat oluyor! Sevenlerinden dua istedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Usta oyuncu Itır Esen ameliyat oluyor! Sevenlerinden dua istedi

MAGAZİN Haberleri

Birçok Yeşilçam filminde rol alan usta oyuncu Itır Esen’in önemli bir ameliyata gireceği ortaya çıktı. Esen, sosyal medya hesabı üzerinden sevenlerinden dua istedi.

Yeşilçam filmlerinin başrolü ve güzelliğiyle yıllara damga vuran oyuncu Itır Esen’in bugün ameliyat olacağı öğrenildi. Esen, kendisi için kan bağışı çağrısı yapılan gönderiye “Dualarınızı bekliyorum” notunu düştü. 

KAN İHTİYACI ÇAĞRISI YAPILDI

Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Murat Özen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Canım Itır Esen yarın çok önemli bir ameliyata giriyor. Sabah hastanede kan ihtiyacı olabilir. Kan vermek isteyenlere Itır Esen için 0 rH pozitif kan lazım” ifadelerini kullandı. 

Usta oyuncu Itır Esen ameliyat oluyor! Sevenlerinden dua istedi

“DUALARINIZI BEKLİYORUM”

Özen’in paylaşımını alıntılayan Esen ise tweet’e “Dualarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim” şeklinde cevap verdi.

66 yaşındaki Yeşilçam yıldızının sağlık durumu ve ne ameliyatı olacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Usta oyuncu Itır Esen ameliyat oluyor! Sevenlerinden dua istedi

BİRÇOK FİLMDE ROL ALDI

Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in kızı Itır Esen, kariyerine fotomodellikle başladı. İlk olarak 1975 yapımı Aşk-ı Memnu’da rol alan Esen, ‘Nihal’ karakterini canlandırdı.

Sonrasında ‘Bizim Aile’, ‘Aile Şerefi’, ‘Gülen Gözler’, ‘Yeditepe İstanbul’, ‘Aliye’ ve ‘Çemberimde Gül Oya’ gibi birçok filmde boy gösteren Esen, yakın tarihte de ‘Doktorlar’, ‘Kırmızı Oda’, ‘Kuş Uçuşu’ gibi dizilerde önemli roller üstlendi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...