Usta oyuncu Haluk Bilginer dünya yıldızıyla aynı filmde! Başrolü paylaşacaklar

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Usta oyuncu Haluk Bilginer dünya yıldızıyla aynı filmde! Başrolü paylaşacaklar

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Pablo Larrain’in yeni filmi Maria’nın kadrosuna Emmy ödüllü Haluk Bilginer dahil oldu. Bilginer, Oscar sahibi oyuncuyla aynı filmde rol alacak.

No, Neruda, Jackie ve Spencer gibi filmlerle tanınan başarılı film yönetmeni Pablo Larrain, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas’ın hayatını beyaz perdeye taşımak için hazırlıklara başladı.

ANGELINA JOLIE İLE HALUK BİLGİNER PARTNER OLDU

Ranini.tv’de yer alan habere göre;  filmin kadrosuna usta oyuncu Haluk Bilginer de katıldı. Bilginer filmde dünyaca ünlü aktris Angelina Jolie ile kamera karşısına geçecek. 
Haluk Bilginer ‘Maria’ adlı filmde Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis’i oynayacak. Angelina Jolie ise ünlü soprano Maria Callas’ı canlandıracak.

Bu ay içinde Budapeşte’de çekimlerine başlanması planlanan filmin senaryosunu Peaky Blinders dizisiyle de bilinen Steven Knight kaleme aldı.  

Usta oyuncu Haluk Bilginer dünya yıldızıyla aynı filmde! Başrolü paylaşacaklar

FİLMİN KONUSU

Maria, ünlü sopranonun 1970’lerin Paris’indeki yalnızlığının son günlerini konu alacak. Maria Callas, New York’ta yaşayan bir Yunan göçmeniydi ve bir zamanların en ünlü sopranoları arasında yer alıyordu. Uzun bir süre boyunca Aristotle Onassis ile ilişki içerisinde olan Callas, Onassis’in Jackie Kennedy ile evlenmek için onu terk etmesiyle zor bir dönem yaşamak durumunda kaldı. Sanatçı bu ayrılığı tam anlamıyla atlatamadı. 1977 yılında henüz 52 yaşındayken bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ziyaretçi. 2 Ekim 2023 11:14

Haberin başlığında Dünya Yıldızları ibaresi ilginç geldi. Haluk Bilginer de bir dünya yıldızı, ahiret yıldızı değil.

Sonraki Haber Yükleniyor...