Usta oyuncu Ayşe Kökçü çocukluk fotoğrafını paylaştı: Yüzünüz hiç değişmemiş

Düzenleyen:
Usta oyuncu Ayşe Kökçü çocukluk fotoğrafını paylaştı: Yüzünüz hiç değişmemiş

MAGAZİN Haberleri

Magazin ve sanat dünyasının ünlü isimleri paylaştıkları çocukluk fotoğraflarıyla şaşırtıyor. Bu paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. ‘Bizimkiler’ dizisinde rol alan usta oyuncu Ayşe Kökçü çocukluk fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Efsane dizi Bizimkiler’de Nazan karakterini canlandıran usta oyuncu Ayşe Kökçü, okul yıllarına ait fotoğrafı sosyal medya hesabında takipçilerinin beğenisine sundu.

Türk televizyonlarında bir döneme damgasını vuran ‘Bizimkiler’ günümüzün unutulmayan dizileri arasında yer alıyor. Almanya'dan Türkiye'ye gelen gurbetçi bir ailenin yerleştiği apartmanda yaşanan günlük olayları anlatan dizide Nazan karakterini Ayşe Kökçü canlandırıyordu. Ali ve İpek'in anneleri rolünü başarıyla oynayan Ayşe Kökçü, sosyal medyada yıllar öncesine ait bir fotoğrafını paylaştı. Usta oyuncunun 6 yaşındaki fotoğrafını gören takipçileri epey şaşırdı.

Usta oyuncu Ayşe Kökçü çocukluk fotoğrafını paylaştı: Yüzünüz hiç değişmemişAyşe Kökçü: İlkokula başlarken 1961

Ayşe Kökçü, fotoğrafın altına "İlkokula başlarken 1961" notunu düştü. Kökçü'nün fotoğrafına onlarca beğeni ve yorum geldi. Kökçü’nün fotoğrafını görenler “Yüzünüz hiç değişmemiş” , “İnsan hiç mi değişmez” tarzında yorumlar yaptı.

Usta oyuncu Ayşe Kökçü çocukluk fotoğrafını paylaştı: Yüzünüz hiç değişmemişSavaş Dinçel - Nazan Kökçü


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...