Urfalı Dede şöhreti 70'inde buldu

Urfalı Dede şöhreti 70'inde buldu

MAGAZİN Haberleri

Çekimleri Şanlıurfa'da süren ve TRT 6'da yayınlanan" Can ve Ciğer" adlı dizinin dedesi 70 yaşındaki Mehmet Ali İzol geç gelen şöhretin tadını çıkartıyor.

Çekimleri Şanlıurfa'da süren ve TRT 6'da yayınlanan" Can ve Ciğer" adlı dizinin dedesi 70 yaşındaki Mehmet Ali İzol geç gelen şöhretin tadını çıkartıyor. Yaklaşık 2 yıldır dizide rol alan İzol artık Urfa'nın en tanınmış simaları arasında. Ünü Urfa'yı da aşıp çevre illere taşan İzol şöhretten memnun. Uzun yıllardır oyunculuk hayali kurduğunu belirten emekli şoför İzol, sık sık ziyaret ettiği sette gördüğü Urfa Şehir Tiyatrosu yönetmeni Abdulkadir Kırıcı'dan dizide rol istediğini söyledi. Dizinin yapımcısı Abdullah Toprak da Oyuncusu Mehmet Ali İzol'dan memnun. Dede kendisini oynasın yeter diyen Toprak, İzol'ün ezbersiz oynadığını belirtti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...