Ünlülerin yaramaz varisleri!

Ünlülerin yaramaz varisleri!

MAGAZİN Haberleri

Dünyanın birbirinden ünlü liderlerinin haylaz çocukları ve marifetlerini sizler için derledik...

Onlar hem manken, hem şarkıcı, hem oyuncu, hem de birer patronlar... Aslında hiçbir şey değiller! Ancak taşıdıkları soyadlar sayesinde dünyanın bütün nimetlerini avuçlarının içinde bulmuşlar. Tek ortak özellikleri ise skandalları. Dünyanın birbirinden ünlü liderlerinin haylaz çocukları ve marifetlerini sizler için derledik...
Ünlülerin yaramaz varisleri!
ALİYEV'İN ÇOCUKLARI LEYLA VE ARZU
Hazar'ın zengin kızları
Azerbaycan Devlet Başkanı nbsp;İlham Aliyev ile eşi Mihriban Aliyev'in kızları Leyla ve Arzu hızlı hayatlarıyla dikkat çekiyor. nbsp;29 yaşındaki Leyla Aliyev (solda), nbsp;modern sanat ve moda dergisinin yönetmenliğini yapıyor. nbsp;Leyla Aliyev, Azerbaycan Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan tanıtım videosunun yüzü de olmuş. nbsp;Hatta 2012'de yapılan Eurovision yarışmasında da sunuculuk yaptı. nbsp;İş kadınlığının yanı sıra şarkıcılık da yapmış. 26 yaşındaki Arzu Aliyev ise finans alanında etkili. Ailenin sahip olduğu SW Holding'de hissedar ve yönetici. Rusça, İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilen Arzu ise yardım kuruluşlarına ve hayır işlerine verdiği destekle tanınıyor. Tüm bu tatlı hayatlarını ailelerine borçlu olan bu kızların en büyük skandallarından biri ise malvarlıklarıyla ilgili tartışmalar oluşturuyor.


Ünlülerin yaramaz varisleri!
CLINTONLARIN KIZI CHELSEA

Mitinglerde boy göstererek tanındı
ABD'nin en renkli başkanlarından Bill Clinton ile eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın 34 yaşındaki kızları Chelsea, hukuk ve siyaset eğitimi almasına rağmen ailesinin ününü kullanarak yıllık 600 bin dolara muhabir oldu. Bu bazı çevrelerce skandal olarak yorumlandı. Bankacı Marc Mezvinsky ile evliliği de çok konuşulan Chelsea, geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğu dünyaya getirerek yine gündemin bir numarasına yükseldi. Özellikle ailesinin mitinglerinde boy gösteren Chelsea böylece kısa sürede medya dünyasının ilgi odağı oldu. Şimdilerde ise bu kolay şöhretin tadını çıkarıyor.


Ünlülerin yaramaz varisleri!
KADDAFİ'NİN OĞLU SAADİ nbsp;
Futbol oynamayı beceremeyince takımı satın aldı
Libya'yı 42 sene boyunca tek başına yöneten Muammer Kaddafi'nin oğlu El Saadi Kaddafi mahalle maçında topun sahibi olan çocuktan farksızdı. Aradaki tek fark ise 27 yaşında futbolcu olmaya karar veren Saadi'nin derin ilişkileri sayesinde Serie A'ya kadar yükselebilmiş olmasıydı! O güne kadar hiçbir profesyonel takımda forma giymemiş olan Saadi kendisini bir anda ülkenin en köklü takımlarından olan Al-Ahli Tripoli takımının forvet oyuncusu olarak buldu. Bomba transferiyle sezona başlayan takım şampiyonluğu kazanamayınca, Saadi ne yaptı dersiniz? Kolay yolu seçti ve oynadığı takımı şampiyon yapmak yerine, şampiyon olan takımın yolunu tuttu! Babasının devrilmesinin ardından ülkesinden kaçan Saadi, Nijer'de tutuklanarak ülkesine teslim edildi.


Ünlülerin yaramaz varisleri!
RICHARD HILTON'IN KIZI PARIS

Babasının soyadı ona yetti de arttı

O bir sosyoelit, şarkıcı, aktris, model, moda tasarımcısı... Ne ararsanız var... On parmağında on marifet. Hilton otellerinin sahibi Richard Hilton'un kızı 33 yaşındaki Paris, yaptıkları, yapamadıkları ve skandallarıyla hep gündemde. Babasının zenginliğini ve soyadını kullanarak edebi zorlayan sansasyonlarıyla sık sık gündeme gelerek haksız bir üne kavuştu. Özellikle uyuşturucu kullandığı için karakolluk olan Paris, aynı zamanda alkollü direksiyon başına geçtiği için de ehliyetine el konuldu. Ülkemizde de Arda Turan'la bir giyim firması için reklam çekimlerine katılan Paris'in hayatı yeni skandallara gebe...

Ünlülerin yaramaz varisleri!
İSLAM KERİMOV'UN KIZI GÜLNARA

Babasının asi kızı ev hapsinde
Yirmidört yıldır Özbekistan'ın Devlet Başkanı olan İslam Kerimov'un en büyük kızı 42 yaşındaki Gülnara, işkadını, moda tasarımcısı, şarkıcı ve diplomat. Muhalif ve asiliğiyle bilinen Gülnara, karıştığı rüşvet ve yolsuzluk olaylarıyla isminden hep söz ettirdi. Özbek medyası, Gülnara Kerimova'yı ağırlıklı olarak, ülkenin son 15 yılda yetiştirdiği en güçlü ve işini bilir, uluslararası çapta yeteneklere sahip zengin bir işkadını olarak tanıtıyor… Gülnara ülkenin en zengin kadını ve babasının yerine Özbekistan yönetiminin varisi olarak gösteriliyordu. nbsp;Ancak sekiz aydır hakkındaki yolsuzluk suçlamaları nedeniyle ev hapsinde tutuluyor. Bugüne kadar beş single çıkartan Gülnara Kerimova, ünlü müzik kanalı MTV için klip dahi çekmişti.


Ünlülerin yaramaz varisleri!
USAME BİN LADİN'İN OĞLU ÖMER
İngiliz'le evlendi Madonna hayranı
34 yaşındaki Ömer Bin Ladin, Usame Bin Ladin'in dördüncü oğlu. Babasının aksine farklı hayat tarzıyla bilinen Ömer Bin Ladin, 2006 yılında kendisinden 22 yaş büyük "Zaina" adlı İngiliz asıllı bir kadınla evlendi. Batı hayranı olan Ömer Bin Ladin, Madonna'yı çok sevdiğini anlatırken Jim Carrey filmleri, Amerikan futbolu, Rock müzik ve İngiliz komedyenler Laurel ile Hardy'nin hayranı olduğunu söylüyor. Dünya Kupası maçlarını heyecanla izlediğini, en beğendiği oyuncunun Lionel Messi olduğunu anlatan Ömer, Amerika'ya gitmeyi ve Drew Barrymore ile buluşmayı çok istediğini bildirirken, "O Hollwood'un en güzel kadını" diyor.
Ünlülerin yaramaz varisleri!
MITTERRAND'IN ÇOCUĞU MAZARINE



Bir kızı olduğunu öldüğü gün öğrendik

1981-1995 yılları arasında görev yapan Fransızların unutulmaz cumhurbaşkanlarından François Mitterrand, 1996 yılında öldüğünde ilginç bir skandala imza atacaktı. Muhafazakarlığı ile tanınan Mitterrand evli olmasına rağmen başka bir kadına aşıktı ve ondan biri kız çocuğu dünyaya gelmişti. Bütün dünya onu babasının cenaze töreninde öğrenecekti. Sevgilisinin evi Mazarine adlı sokakta olduğu için kızının adını "Mazarine" koymuşlardı. 14 yıl boyunca Mitterrand'ın bu ilişkisi medyada tek satırla bile yer almadı. Biliniyordu, konuşuluyordu ama yazılmıyordu. Fotoğraflanmıyordu. Bu da Fransız basınının ayrı bir skandal tutumuydu.

Büşra Kamış








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...