Ünlülerin Anneler Günü paylaşımları

Düzenleyen:
Ünlülerin Anneler Günü paylaşımları

MAGAZİN Haberleri

Ünlülerin Anneler Günü paylaşımları, sosyal medya kullanıcılarına duygusal anlar yaşattı. Kimi vefat eden annesini paylaştı, kimi ise sevdiklerinin Anneler Günü’nü kutladı. İşte ünlülerin Anneler Günü fotoğrafları ve mesajları…

EBRU ŞALLI

Anneli kızlı, anneli yavrulu nerden bakarsanız gül çiçek işte var mı ötesi. Hepinizin anneler günü kutlu olsun! Sevgiyle kalın.

DEMET AKALIN

Canım annem, bana hem ana hem baba oldun seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

HAMDİ ALKAN

Soluk aldığın her güne şükürler olsun annem. Anneler günün kutlu olsun. Seni hiç yalnız bırakmayan canım ablacığım senin de anneler günün kutlu olsun. Hakkınız ödenmez.

ECE ERKEN

Hep yanımda oldun ne olursa olsun kimi zaman kahrımı çektin, anlaşamayız falan ama sensiz olmaz anneciğim iyi ki varsın, Allah'ım hep sağlık versin, kötü günlerini göstermesin, annesini kaybeden herkese sabır diliyorum.

HAKAN URAL

Rahmetli annem & anneannem… Herkesin Anneler Günü kutlu olsun

SEDA SAYAN

Canım annem, tatlı kayınvalidem Hicran Ökten ve tüm anneler gününüz kutlu olsun.

TOLGAHAN SAYIŞMAN

Annelerimizin günü kutlu olsun…

BURCU ESMERSOY

En basta heyecan içinde anne olmayı bekleyen kız kardesimin ve tüm arkadaşlarımın; onların, beni kendi evlatlarından ayrı tutmayan annelerinin, anne olmayı heyecan içinde bekleyen, isteyen, dileyen, umut eden herkesin, iki kedi üç kopek bir kirpiye annelik yapmaya calışan kendimin ve benim gibi tüm canlılara güzel duygularla yaklaşan, kendini ANNE gibi hisseden herkesin yani tüm annelerin “Anneler Günü” kutlu olsun.

EMİNE ÜN

Sensiz geçen ilk anneler günü, boğazım düğüm düğüm, duygularım tarifsiz… Varlığında keyifle paylaştığım fotoğraflarına sen yokken elim uzanamıyor… Kalbimin en güzel yerindesin, benim canım annem. Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun. Güzel kalpli, güzel ruhu olan tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.

HAKAN PEKER

Canım annem, Anneler Günün kutlu olsun.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...