Ünlü sunucu ve mimar Selim Yuhay’ın mutlu günü: Ve biz evlendik

Düzenleyen:
Ünlü sunucu ve mimar Selim Yuhay’ın mutlu günü: Ve biz evlendik

MAGAZİN Haberleri

2005–2015 yılları arasında Evlin Avidor ile boşanan ünlü mimar Selim Yuhay ikinci kez nikah masasına oturdu. 'Evim Şahane' programı ile tanınan mimar Yuhay, evlendiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

‘Güle Güle Oturun’, ‘Evim Şahane’ gibi gündüz kuşağının sevilen programlarıyla tanınan ünlü mimar Selim Yuhay ile balerin Evlin Avidor, iki yıl önce anlaşmalı olarak boşanmıştı. Çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle yollarını ayırmıştı.

İKİNCİ KEZ NİKAH MAASINA OTURDU

Yaptığı programlarla adını geniş kitlelere duyuran Selim Yuhay, evlendiğini açıkladı. Yuhay, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Burcu Hanım ile nikah masasına oturdu. Ünlü isim güzel haberi sosyal medya hesabından verdi.

“VE BİZ EVLENDİK”

Yuhay paylaşımında “Ve biz evlendik... Daha doğrusu nikah kıydık. Herkese kalbindeki güzellikleri yaşamasını diliyorum. Önemli olan ne yaşadığınız değil, kimle yaşadığınız... Bunu unutmayın...” ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu ve mimar Selim Yuhay’ın mutlu günü: Ve biz evlendikMimar Selim Yuhay ve eşi Burcu Hanım

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...