Ünlü şarkıcıya hırsızlık şoku: Kapımızı bile söküp almışlar

Düzenleyen:
Ünlü şarkıcıya hırsızlık şoku: Kapımızı bile söküp almışlar

MAGAZİN Haberleri

Arabesk ve Türk halk müziği sanatçısı Hakkı Bulut’un evine hırsız girdi. Başına gelen talihsiz olayı ilk kez açıklayan ünlü şarkıcının hırsızlardan şikayetçi olmama sebebi ise şaşırttı.

77 yaşındaki ünlü şarkıcı Hakkı Bulut, geçtiğimiz gün kameralara takıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bulut, başına gelen kötü bir olaydan bahsederek evine hırsız girdiğini söyledi.

“HEMEN POLİSE BİLDİRDİM”

Bulut, açıklamasında "Yazlık evimize hırsız girmiş. Bazı değerli eşyalarımız çalındı. Kapımızı bile söküp almışlar. Bu durumu hemen polise bildirdim" ifadelerini kullandı.

“ŞİKAYETÇİ OLMADIM ÇÜNKÜ…”

Evine giren hırsızlardan şikayetçi olmamaya karar veren ünlü şarkıcı bunun nedenini ise “Mahkeme tarihi konserlerime denk gelebilir. Beni bekleyen hayranlarımı üzmemek adına şikayetçi olmadım. Cana geleceğine mala gelsin. Emniyet memuru, arkadaşlarımızı kamera görüntüleriyle alabileceklerini söylediler ama ben uğraşmak istemedim” şeklinde açıkladı. Ünlü şarkıcının bu açıklaması ise herkesi şaşırttı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...