Ünlü şarkıcı Bengü’den aile pozu: Oğlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi

Düzenleyen:
Ünlü şarkıcı Bengü’den aile pozu: Oğlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi

MAGAZİN Haberleri

İş adamı Selim Selimoğlu ile mutlu bir evliliği olan Bengü, geçtiğimiz Kasım ayında ikinci kez anne olmuş ve oğlu Selim’i kucağına almıştı. Ünlü şarkıcı, bebeğinin yüzünü sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla ilk kez gösterdi.

Şarkıcı Bengü, iş adamı Selim Selimoğlu ile 2018 yılında evlendi. İlk bebeğini 2019 yılında kucağına aldı. Kızına Zeynep adını veren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz Kasım ayında ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Dünyaya gelen bebeğine Selim adını verdi.

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi. Fotoğrafın altına ise ‘Biz’ notunu düştü. Fotoğrafı gören herkes Bengü'nün iki çocuğunun da kendisine ne kadar benzediğine dair yorum yaptı.

Ünlü şarkıcı Bengü’den aile pozu: Oğlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdiBengü ve ailesi...

“ÇOK ÖZLEYECEĞİM BUGÜNLERİ”

Güzel şarkıcı hamileliğinin son haftalarında duygusal bir paylaşım yaparak Instagram hesabına şunları yazmıştı:

“Bu güzel serüvenin sonuna yaklaşırken, bu sabah dedim ki kendi kendime geriye dönüp baktığımda çok özleyeceğim bugünleri... Kimi zaman zorlandım, korktum, endişelendim ama hepsi muhteşem anlardı... Şimdi ise sabırsızlık ve heyecan aldı başını gitti... Geriye doğru sayıyoruz artık hazırız bekliyoruz! Dualarınız, iyi dilekleriniz, güzel enerjinizle bize hep destek oldunuz... Eksik olmayın sağ olun, hep var olun.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...