Ünlü şarkıcı Atiye ikinci kez anne oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ünlü şarkıcı Atiye ikinci kez anne oldu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Gözlerden uzak bir evlilik sürdüren Atiye, ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Ünlü şarkıcı ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

2018 yılında müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya’da sessiz sedasız evlenen şarkıcı Atiye, ikinci bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşadı.

Ünlü şarkıcı Atiye ikinci kez anne oldu

Annesi Hollandalı olan 1988 doğumlu şarkıcı Atiye, Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. 2006’da çıkış şarkısı ‘Don’t Think’ ile müzik piyasasını sallayan isim, ‘Salla’ , ‘Kal’ , ‘Soygun Var’ gibi şarkılarıyla adını geniş kitlelere duyurdu.

Ünlü şarkıcı, ayrıca 2018 yılında New York'ta düzenlenen 60. Grammy Ödül Töreni'ne katılan tek Türk şarkıcı oldu. Aynı yıl birden bire piyasadan çekilen başarılı isim, müzik yönetmeni ve prodüktör Erol Sebebci ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu. 

Ünlü şarkıcı Atiye ikinci kez anne oldu

Atiye - Erol Sebebci

‘NEVA’ BEBEK DÜNYAYA GELDİ

Çift, 2019 yılında Ferahfeza adındı verdikleri ilk kızlarını kucaklarına aldı. Geçtiğimiz Mayıs ayında ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyuran Atiye, dün akşam bebeğini kucağına aldı. Akşamüstü saatlerinde doğumun başlaması ile hemen hastaneye giden Atiye, doğal yoldan ikinci çocuğuna kavuştu. Ünlü şarkıcı kızına ‘Neva’ adını verdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...