Ünlü rapçi konsere giderken kaza geçirdi, görüntüleri paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ünlü rapçi Şehinşah, Ankara'da gerçekleştireceği konsere giderken Sakarya yolunda kaza yaptı. Şehinşah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla geçirdiği kazayı takipçilerine duyurdu.

Şehinşah adıyla tanınan ünlü rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Ankara’ya konsere gittiği esnada Sakarya’da kaza geçirdi. Şarkıcı, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.

"ANKARA KONSERİNE YETİŞECEĞİZ İNŞALLAH"

Dün İstanbul’dan Ankara’ya giden rap sanatçısı Şehinşah, Sakarya’da kaza yaptı. Şehinşah adıyla tanınan rapçi Ufuk Yıkılmaz, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı. Şarkıcı yaptığı paylaşımda, “Sakarya yolunda kaza geçirdik ama şükür kimsede bir sıkıntı yok. Ankara konserine yetişeceğiz inşallah. Ayrıca Canbay&Wolker kardeşlere de şifa diliyorum, biran evvel aramıza dönmeleri dileği ile” ifadelerine yer verdi.

Maddi hasarla atlatılan kaza sonrasında rapçi Şehinşah’ın Ankara’daki konserinde sahne aldığı öğrenildi.

Ünlü rapçi konsere giderken kaza geçirdi, görüntüleri paylaştı

ŞEHİNŞAH KİMDİR?

Sahne ismi Şehinşah olan Ufuk Yıkılmaz 1986 yılında Erzincan'da dünyaya geldi. Rap sanatçısı Şehinşah, 2014 yılında Ceyda Yılmazer ile evlendi ve bu evliliklerinden 2016 yılında Atlas isimli bir çocukları oldu. 2017 yılında ise ayrıldılar.

2006'da "HaremeynAlamut", 2012'de "Kapatıyoruz Mixtape", 2016 yılında ''DEEV'', 2020'de ise "666" isimli albümünü çıkardı. "Kapıları Çalan Benim, Sahneyi Terk Edin, Kalk, Zamanın Doldu, Apartman Savaşları, Kötüyüm" gibi birçok da teklisi bulunuyor. 

Ünlü rapçi konsere giderken kaza geçirdi, görüntüleri paylaştı

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...