Ünlü oyuncunun tedavisi İstanbul'da sürecek

Ünlü oyuncunun tedavisi İstanbul'da sürecek

MAGAZİN Haberleri

Akciğerindeki rahatsızlık nedeniyle Antalya'da tedaviye alınan ünlü oyuncu Sümer Tilmaç'ın tedavisine, İstanbul'da devam edileceği bildirildi.

Akciğerindeki rahatsızlık nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Servisi'nde tedaviye alınan ünlü oyuncuSümer Tilmaç'ın tedavisine, İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam edileceği bildirildi.

Tilmaç, yaptığı açıklamada, 2 gün önce Antalya'dan ayrılıp, İstanbul'a gittiğini, tedavisini de orada sürdüreceğini söyledi. Sağlık durumunun çok iyi olduğunu dile getiren Tilmaç, "Bugün küçük bir operasyon geçireceğim. Ciğerimden parça alınacak ona göre teşhis konulacak" dedi.

Tiyatroya ara vermedi

Rahatsızlığı nedeniyle tiyatroya ara vermediğini belirten Tilmaç, kendisini iyi hissettiği sürece çalışmaya devam edeceğini vurguladı. Hayatı boyunca hiçbir zaman karamsarlığa bürünmediğini ifade eden Tilmaç, "Çalıştıkça kendimi daha mutlu hissediyorum. Sağlığım müsaade ettiği sürece çalışmayı ihmal etmeyeceğim" diye konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Erdoğan ise Tilmaç'ın ciğer zarında sıvı biriktiğini, bunun boşaltılması gerektiğini söyledi. Bu rahatsızlığının neden kaynaklandığının belli olmadığını bildiren Erdoğan, sıvı boşaltıldıktan sonra hastalık teşhisinin konulabileceğini kaydetti.

Tedavinin ne kadar süreceği ile ilgili net bir zaman veremedikleri için Tilmaç ailesinin tedaviyi İstanbul'da devam etmek istediklerini anlatan Erdoğan, hastalığını rahatsız edecek bir durum söz konusu olmadığı için gitmesine izin verdiklerini bildirdi.

21 Ocak Salı günü Antalya ve Isparta'da sahnelenecek "Her Yöne 90 Dakika" adlı tiyatro oyununda rol almak için Antalya'ya gelen ve akciğerindeki rahatsızlık nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedaviye alınan oyuncu Sümer Tilmaç, doktorundan izin alarak tiyatro oyununda sahneye çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...