Ünlü oyuncudan 'Recep İvedik' severlere müjde: 7. film geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ünlü oyuncudan 'Recep İvedik' severlere müjde: 7. film geliyor

MAGAZİN Haberleri  / İHA

“Recep İvedik yeni filmi ne zaman çıkacak?”, “Recep İvedik 7 çıkacak mı?” gibi konular film severler tarafından sıklıkla araştırılıyordu. Şahan Gökbakar’ın başrolünü oynadığı Recep İvedik filminde ‘Nurullah’ karakterini canlandıran Nurullah Çelebi, serinin 7. filmi için çalışmaların başladığını söyledi.

Komedyen Şahan Gökbakar’ın başrolünde oynadığı Recep İvedik’te ‘Nurullah’ karakterini canlandıran oyuncu Nurullah Çelebi, katıldığı bir söyleşide 7. filmin geleceğinin müjdesini verdi.

“EN ÇOK SORULAN SORU “RECEP İVEDİK 7 GELECEK Mİ?”

Söyleşilerde kendisine en çok sorulan sorunun ‘Recep İvedik 7 gelecek mi?’ sorusu olduğunu aktaran Çelebi, “Ben de şöyle soruyorum; diyelim ki salonda 100 kişi var, ‘İçinizde Recep İvedik’i izlemeyen var mı?’ diye soruyorum. 98’i izlemiş, 2 kişi izlememiş olabiliyor. Bu kadar insan eğer izlemişse Şahan da bunu görüyordur. Şahan da zaten bir iki gün önce açıkladı, serinin 7. filmi geliyor diye. Çalışmalar başladı. Hayırlı olsun diyelim. Gülümsemeye ihtiyacımız olduğu bir dönemde Şahan ile yine sorumluluk alıp kameralar karşısına geçeceğiz inşallah” diye konuştu.

Ünlü oyuncudan 'Recep İvedik' severlere müjde: 7. film geliyorOyuncu Nurullah Çelebi

“RECEP İVEDİK’İN NURULLAH’I DIŞINDA SİNEMA FİLMİ DÜŞÜNMÜYORUM”

Kendisinin tiyatro kökenli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Çelebi, “Tabii en sevdiğim yer tiyatro. Ama 50’sinden sonra sinemada insanlar bizi görünce daha popüler olduk, daha bilinir olduk. Sinema başka bir yer. Bir karar vermem lazımdı, karar verdim. Ben Recep İvedik’in Nurullah’ı olarak bilinmek istiyorum. Öldükten sonra da Recep İvedik’in Nurullah’ı olarak ölmek istiyorum. Buna karar verdikten sonra ben Recep İvedik’in Nurullah’ı dışında sinema filmi düşünmüyorum” şeklinde konuştu.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...