Ünlü oyuncudan nostaljik paylaşım: Eski defterler açıldı

Düzenleyen:
Ünlü oyuncudan nostaljik paylaşım: Eski defterler açıldı

MAGAZİN Haberleri

Sanat dünyasının ünlü isimleri paylaştıkları çocukluk ve gençlik fotoğraflarıyla şaşırtıyor. Bu paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar peş peşe nostaljik fotoğraflar paylaştı.

Sosyal medyadan çocukluk yıllarına ait fotoğraflara yer veren Baykal, ilk paylaşımın altına “Eski defterler açıldı” yazdı.

Oyuncu Merve Dizdar, sosyal medya hesabından çocukluk yıllarına ait art arda fotoğraflar paylaştı. Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ile başrolü paylaşan, dizide Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar takipçilerini geçmişe götürdü.

35 yaşındaki oyuncu, çocukluk yıllarına ait fotoğraflara Instagram hesabından yer verdi. İşte ünlü oyuncunun paylaştığı o fotoğraflar…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...